Coxartroza tratament cu produse Calivita

Coxartroza este cunoscuta si sub numele de artroza soldului si reprezinta localizarea reumatismului degenerativ la articulatia soldului.
Incidență:
Coxartroza este una din cele mai des intilnite artroze, cu a anumita frecventa mai crescuta la barbati decit la femei. Apare mai frecvent dupa virsta de 50 de ani.

Cauze:
Luxatia congenitala a soldului este una din cauzele importante ale bolii. Coxartroza apare adesea cu caracter ereditar si se transmite pe linie feminina, mai ales la fetite, ca o malformatie a acelei cavitati hemisferice menita sa contina si sa articuleze capul osului femural. Aceasta cavitate nu mai are capacitatea de a cuprinde capul femural, care ramine astfel in afara articulatiei si cind copilul incepe sa mearga malformatia devine evidenta, capul fixindu-se in afara acestei cavitati. Ca simptom al acestei luxatii, se constata ca mersul este schiopatat, dar nu exista dureri. Subluxatia de sold este o alta cauza a bolii. Coxartroza reprezinta in fond o luxatie incompleta a acestei articulatii. In timpul mersului capul osului femural tinde sa alunece in sus, ceea ce are ca urmare intinderi ligamentare. Perioade variabile de timp, cei cu subluxatii de sold nu au dureri si nici nu schioapata. Fara examene radiolagice ei isi pot ignora malformatia pina cind apare artroza. In raport cu gradul subluxatiei, cu incarcarea ponderala (gradul de obezitate) si a solicitarilor fizice, coxartroza poate apare dupa 40 de ani, dupa 50 sau dupa 60 de ani.
 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru COXARTROZA,

Coxartroza este un reumatism articular degenerativ la nivelul articulatiei coxofemurale (sold). Pentru tratarea sa recomand urmatorul remediu cu produse naturiste Calivita:


   - Joint Protex (1-1-1, dupa masa, 3 luni continuu, favorizeaza regenerarea cartilajului articular si combate distructia pe mai departe a cartilajului sensibil la traume).

    - Super Soya Lecithin (1-1-1, in timpul mesei, 3 luni continuu, de preferat mai ales in anotimpul rece, combate durerile articulare de natura meteo si nu numai).

    - White Willow (1-1-1, dupa masa, 2 luni continuu, combate inflamatiile articulare).

    - Shark Aid (1-1-1, dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste functiile cartilaginoase si reduce riscul de anchiloza secundara).

    - Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: OASE / COLOANA VERTEBRALA, IMUNITATE, NERVI, DURERE, MERIDIAN, CIRCULATIE, DETOXIFIERE.

    - Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului resimitita pregnant la nivelul articulatiilor si oaselor. Prin scaderea acidozei si alcalinizarea organismului, procesul de demineralizare osoasa inceteaza iar depunerile calcice solide existente la nivelul articulatiilor precum si deseurile metabolice se elimina, procesul de distructie articulara fiind ameliorat sau chiar stopat. In paralel cu o hidratare in cantitate corespunzatoare, consumul de apa alcalina poate ajuta foarte mult la recuperarea in cadrul acestei afectiuni.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.