Cresterea porcilor vietnamezi

Descriere: Sunt o rasa de porci de talie mica, care dupa studiile specialistilor in domeniu se pare ca nu ar avea colesterol deloc. Tiind cont ca gustul carnii este

foarte asemanator cu cea a porcului comun, face din aceasta carne un produs ideal pentru cei care sufera de diverse afectiuni, cei care tin cure de slabire sau cei car vor sa traiasca mai sanatos. La noi in tara deja exista astfel de ferme, insa suntem doar la inceput. Un porc vietnamez este mult mai mic decat un porc comun, ajunge maximum la 120 de kg, iar carnea unui astfel de porc se vinde cu aprox. 10 euro/kg carne porc viu sau un purcel de 2 luni in jur de 80-100 euro. Porcul vietnamez este mult mai usor de intretinut si consuma  mult mai putin decat porcul comun.

Resurse necesare: - disponibilitatea unei locatii extravilane
- fonduri pt achizitia porcilor
- cheltuieli cu hrana
- disponibilitate si cheltuieli de intretinere si curatenie

Avantaje: produsele sanatoase sunt tot mai cautate
- spatii mult  mai reduse fata de cresterea porcului comun
- pretul de vanzare este unul foarte bun

- afacerile de acest gen au potential mare

Dezavantaje: dificultati in procesul de abatorizare (se pot negocia contracte cu abatoare autorizate)

Concluzii: Pe o piata care se indreapta tot mai mult catre sanatate si produse naturale, aceast produs poate deveni unul foarte cautat si celui care investeste ii poate aduce profituri consistente.

 

 

[Prima pagina] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Remedii] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.