8 motive să nu cumpere o franciza

 Nu te pripi

Metroul este un brand global. Pinkberry este atât de popular, are un text cultlike.McDonalds " arcuri sunt de aur pentru un motiv. Unele francize au devenit

lideri puternici în industriile lor, că atunci când, potențialul investitor, se decide în cazul în care pentru a pune banii, este firesc ca vei le ia în considerare. Dar, înainte de a face orice decizii finale, asigurați-vă că v-ați gândit la tot, inclusiv aceste opt motive nu pentru a cumpara pe baza de brand singur.

1. O franciza nu este ceea ce ai nevoie

Dacă este nevoie de stilul de viață greșit sau solicită abilități pe care nu le posedă, doar pentru că o franciza este o bună oportunitate nu înseamnă neapărat că este o ocazie potrivita pentru tine. Heather Cameron, președintele Insights de performanță Horizon, antrenorul franciza, recomandă efectuarea unei auto-inventar onest si te intrebi, familia, și prietenii tăi întrebările următoare astfel încât să puteți evalua rapid fiecare oportunitate de franciza:

Care sunt punctele tale forte? Ce crezi ca faci si ceea ce esti bun la? Ce vrei ca viața ta să arate ca (de exemplu, vrei să lucreze doar cinci zile pe săptămână)? Ce urăști faci? Ce servicii / produse poate te vezi promovarea, vânzarea și livrarea la termen a contractului de franciza?

2. Nu sunt pasionat de ea

Chiar dacă o franciza se potrivește stilul tău de viață dorit și este într-o industrie profitabilă, dacă este o industrie care esti departe de pasionat, de mers pe jos.

"Educația și îngrijirea copiilor francize suplimentare sunt populare și poate fi foarte profitabil", spune Kathleen McDonald, director la  McDonald & Cabot. "Dacă un francizat este axat pe linia de jos, dar nu ca niște copii, atunci de ce este candidatul urmărește ? această oportunitate în aceste întreprinderi proprietarul francizei interacționează cu adulți și copii, pentru a fi de succes proprietar trebuie să câștige respectul din ambele grupuri ".

Vei petrece o mulțime de timp de lucru in franciza, astfel încât să fie sigur că e cel pe care il adevărat entuziasmat.

3. Nu aveți suficient capital

Cel mai bun mod de a te pregătești pentru eșec este de a intra într-o franciza cu capital insuficient, astfel încât să fie realiste cu privire la ceea ce vă

puteți permite. De multe ori, cu atât mai mare nume franciza, cea mai mare taxa de franciza va fi.  Și chiar dacă aveți posibilitatea să rost de bani pentru taxa inițială, asta nu înseamnă că veți avea suficient pentru a menține franciza pe linia de plutire în timp ce-l obtinerea de la sol.Asigurați-vă că pentru a citi ce am facut-o pentru bani: 10 moduri radicale Antreprenorii Crescut de numerar.

4. Ești prea antreprenoriale

Pentru a păstra totul execută fără probleme și uniform, francizorii de multe ori uita-te pentru francizele care pot urma un sistem. Cu toate acestea, unii francizori bun venit idei noi, asa ca daca esti antreprenorial, truc este de a găsi o franciza care cuprinde energia antreprenorială.

"Antreprenorii și expertiza lor sunt binevenite, dar reinventarea roții este contra-productivă", a declarat Tami Bonnell, fostul președinte al organizației din SUA  Exit Realty Corp International.

5.  Definirea dvs. de francizat nu se aliniază cu francizorului

Dacă nu văd cu ochii pe ceea ce sarcinile tale sunt ca un francizat, acesta ar putea fi o problemă.

"În cazul în care candidatul este în căutarea pentru o" investiție pasivă, "iar francizorul vrea cineva implicat mai îndeaproape în operațiunile de zi cu zi de afaceri, candidatul poate doriți să te uiți în altă parte", spune Sean Bock, vicepresedinte de dezvoltare și imobiliare pentru Managementul UIP, LLC, francizor de  Pump It Up și BounceU.

6. Le rezonează mai cu interpreti de Jos francizei

"Toate francizati va separa în mod natural în trei grupuri, în aliniere cu curba standard de clopot abatere", spune Terry Coker, CEO al Autorității de antreprenor din Michigan.  Nu va fi mereu mai buni, mediu, și joasă. Înainte de a lua o decizie de cumpărare, un candidat trebuie să se adreseze mai multor proprietari, în fiecare dintre cele trei grupuri pentru a determina care grupul ei cred că sunt cele mai place sau pe care grupul le rezonează cu. Dacă se identifică puternic cu proprietarii dintr-un anumit grup, acesta este un indicator bun ca acestea ar putea foarte bine se găsesc în acest grup odată ce le-au cumpărat franciza și a început lor de afaceri. "

7. Nu sunteți confortabil cu angajații

Tu ar trebui să fie entuziasmat despre lucrul cu demografic angajatul va fi cel mai probabil de a angaja.

"Dacă nu vrei adolescenti ca sursă primară de angajați, atunci nici măcar nu ia în considerare deschiderea unei francize de fast-food", spune McDonald. "Aceasta este o considerație atunci când evaluează o oportunitate de fast-food sau QSR."

8. Nu sunt axate pe modelul de afaceri

"Multi candidati nu fac diferența inițial între activitatea desfășurată" în "afaceri și de munca pe care trebuie să se facă" pe "de afaceri", spune Coker. "O persoană se uită la investirea într-o franciza grooming câine care se concentrează foarte mult pe aspectele tehnice ale ingrijire de zi cu zi a câinii nu pot cercetare în mod corespunzător elementele antreprenoriale ale modelului de business cum ar fi vânzări,  marketing, contabilitate, structuri legale, etc"

Brad Neave, francizorul maestru Florida pentru Speedpro Imaging, este de acord, spunând, "Doar pentru că te iubesc inghetata nu te califici pentru a rula un magazin de înghețată. Alege francize care au sisteme esti capabil de funcționare și că, în cazul în care rula corect , vă va ajuta să atinge stilul tău de viață și obiectivele financiare. "

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.