Produse de slabit Calivita

Strategia slabirii in greutate se bazeaza pe succesiunea ciclurilor "slabire - mentinere", care cuprind:

  1. Perioade de slabire propriu-zisa (de 1 - 3 luni) in care greutatea scade cu 3 - 8 kg prin dieta hipocalorica, exercitiu fizic, terapie comportamentala si medicatie corespunzatoare.

  2. Mentinerea efectului 2 - 6 luni prin exercitiu fizic, terapie comportamentala, dieta si medicatie corespunzatoare.

Un rol important trebuie sa-l aiba profilaxia obezitatii, avand in vedere faptul ca mai mult de 40% dintre obezii adulti au fost obezi si in

copilarie. Spre deosebire de obezitatea survenita la maturitate, care se datoreaza cresterii volumului celulelor adipoase (hipertrofie), obezitatea survenita in copilarie se datoreaza numarului crescut de celule adipoase (hiperplazie), fiind astfel mult mai greu de tratat la maturitate decat de prevenit/combatut din timp (numarul de celule tinde sa ramana permanent acelasi, fixat din perioada copilariei).

Grasimea este o problema reala pentru multi oameni. Rezolvarea acestei probleme inseamna rezolvarea unei probleme de sanatate importante, cu repercursiuni asupra propriei imagini, cu un efect pozitiv asupra increderii de sine, permitand un stil de viata mult mai antrenant si dinamic. Nu este un drum usor, dar prin constientizarea problemei, cu vointa si cu repere bine stabilite si urmarite, obiectivele pot fi atinse. Scopul nu este doar de a slabi, ci si de a mentine mai apoi greutatea in limitele normale, uneori aceasta fiind partea cea mai dificila.


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ARDEREA si ELIMINAREA SURPLUSURILOR de GRASIME ( Produse de slabit Calivita ) din corp, realizata si explicata punct cu punct

- Evening Primrose Oil (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate)

- Slim Formula (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza normalizarea tranzitului intestinal, eliminarea toxinelor)

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului si stimuleaza metabolismul tiroidian prin continutul in iod)

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal-ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare)

- Nopalin (1-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu; stimuleaza eliminarea grasimilor prin scaun)

- X-Shape (0-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu; prin compozitia bogata in aminoacizi stimuleaza arderea depozitelor de grasime fara a pierde tesut muscular si apa din organism)

- Figure Shaper (1-1-1) inainte de masa 2 luni sa dobandim silueta visurilor noastre, ci sa ne-o si mentinem, fara a mai simti senzatia de foame

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013