Slabiti cu ajutorul enzimelor

Este titlul unei cãrți apãrute în SUA si este una dintre cele mai bine vândute cãrti din lume. Autoarea ei, dieteticiana Marylyn Diamond, a alcãtuit un program complex de slãbit, din care am extras câteva indicații alimentare.
Micul dejun


Regimul trebuie sã continã elemente nutritive si tonice care sã stimuleze activitatea cerebralã. Alege una din variante:
1. Amestecã o canã de brânzã de vaci cu o legãturã de pãtrunjel si usturoi si mãnâncã-l fãrã pâine. Apoi bea o ceascã de ceai de plante cu multã lãmâie. Completeazã-ți micul dejun cu 3 fructe diferite, care conțin o cantitate mai mare de vitamina C.
2. Preparã-ți un tonic natural dintr-o jumãtate de bananã, o jumãtate de mãr, 100 ml suc de portocale, stafide și mãnâncã-l împreunã cu câteva nuci. La sfârșit, consumã un grepfrut.
Între mese
Opteazã pentru:
1. Un mãr sau o parã.
2. Un pahar de suc de legume.
Prânzul
Meniul trebuie sã conținã albuminã asociatã cu salatã de cruditãți. Porția idealã de carne pentru masa de prânz propusã de autoare este de 110 g.
Opteazã pentru carne albã sau pentru pește. Cel mai bine este s-o prepari într-o tigaie specialã, fãrã grãsime, sau la grãtar. Poți înlocui carnea cu un iaurt sau cu un ou. Preparã salata dintr-o legumã cu frunze (varzã, salatã verde), o leguminoasã și o legumã tip fruct (roșie, castravete, ardei).
Între mese
Bea un pahar de ceai verde cu 2-3 biscuiți dietetici.
Cina

Trebuie sã consumi hidrați de carbon asociați cu legume.
Poți opta pentru: piure de cartofi, orez (50 g), paste fãinoase (50 g) sau supã de zarzavat cu pâine integralã, pe care le poți mânca cu diverse legume, fie crude (sub forma unei salate), fie cãlite în unt.
Înainte de culcare
Mãnâncã întotdeauna o bananã. Acest fruct conține substanțe care favorizeazã somnul.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2012 Toate drepturile rezervate.