Cura Low-Fat

Dulcurile Strict interzise.
Jenifer Lopez (35) evita mancarurile bogate in grasimi, convinsa fiind ca astfel va fi si mai sanatoasa.
Ea are propriul motto in legatura cu caloriile:"peste 1.000 de produse in cap si numeri de diminata pana seara".
Isi potoleste foamea care apare intre doua mese cu o felie de paine neagra sau un baton energizant.


In privinta deserturilor si dulciurilor, diva Latina(1,68 m, 58 kg) spune de fiecare data stop, chiar daca este o pofticioasa, pentru ca organismul ei tinde sa transforme glucidele in exces de grasime, respective in colesterol.
Este una din ghinionistele care chiar daca nu mananca gars, depune sunculite doar din amidon si zaharuri.
De asemenea, poarta mereu in geanta sticle cu apa plata (bea 2 litri pe zi), fara nici o abatere.
Obligatoriu sport.
OK, danseaza mult si pe ritmuri variate!
Dar chiar daca este presata de orarul incarcat de inregistrari, interviuri, sedinte foto si aparitii moderne, ea si-a impus ca in fiecare zi sa efectueze cel putin o jumatate de ora de exercitii Tae-Bo-o combinatie dinamica intre aerobis si kickboxing(arde cca. 480 kcal in 30 minute). In acest fel, Jenifer consuma eventualele surplusuri si isi incarca zilnic organismul cu energie.


Cantareata si actrita spune zambind;"foarte putine femei au sansa de a fi slabe pentru mult timp si fara effort; noi celalalte, trebuie sa muncim din greu ca sa ne mentinem!"

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2012  Toate drepturile rezervate.