Cura Macrobiotica
 
 "La 47 de ani are trupul unei adolescente de 25 ani". Asa incepe antrenorul sau personal Kim Lee.

De doua ori mama, Madonna da dovada de o disciplina interioara impresionanta si urmeaza cu fidelitate un program spartan. Face sport doua ore pe zi, indifernet de unde se afla: - alearga 45min apoi face stretching; - intra in sala de fitness, merge cu bicicleta sau practica yoga. Are 1,63m, greutate 51kg, este obsedata de ideea mentinerii unui stil sanatos de viata. Ea savureaza fiecare mancare, pe care si-o gateste singura dupa criteriile macrobiologice.
 Se mai lasa rasfatata de bucatarul personal, care o insoteste intodeauna in timpul calatoriilor. De fapt, este vorba mai mult de o filosofie de viata decat o dieta: important este sa-ti gasesti in primul rand echilibrul interior. Sunt admise doar alimente naturale(fara produse prefabricate sau industriale).
 Toate "permisele" sunt la randul lor impartite in alimente yin si yang, dieta macrobiotica incercand tocmai sa acumuleze cat mai multa armonie prin echilibrarea ratiei zilnice de yin si yang alimentar. Pestele este preferat(fara carne rosie, oua sau lactate). In meniu se afla si cereale integrale, salata, fructe cu coaja si alge.
 Madona nu fumeaza, nu bea si a renuntat la dulcuri ca sa nu se ingrase.


 In plus face sport zilnic!

 

 

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2012 Toate drepturile rezervate.