Cura lui J.Lo

Cantareata nu face nici un compromise in fata grasimilor si dulciurilor schimba produsele care ingrasa,saturate (unt, paine alba, etc.) cu acizii grasi Omega-3, sanatosi si nesaturati (se gasesc in uleiuri de masline, peste, nuci si legume).


In timpul dietei J.Lo nu mai mananca nimic dupa ora 16.00
Din trei in trei ore mananca ceva sin u sare peste nici o masa. In acest fel Jenifer Lopez reuseste sa evite un atac de foame irezistibil. Uneori, J.Lo inlocuieste una din mese cu o bautura bogata in vitamine, proteine si minerale.

Pizza? Da, dar si atunci cand nu tine dieta, J.Lo nu mananca mai mult de un ape luna. Iar aceasta este preparata numai cu legume. Divei ii place sa gateasca sotului sau specialitati portoricane. Ca nu cumva sa guste din ele in timp ce le pregateste, J.Lo mesteca guma tot timpul si tine la indemana o cana mare cu ceai de lamaie.
Daca vrea sa poarte seara o rochie incredibil de sexy, de dimineata, J.Lo bea apa calda cu lamaie si intreaga zi soarbe doar supa japoneza.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT 2005 - 2012  Toate drepturile rezervate.