Inghetata de fructe de padure

Ingrediente:

Mod de preparare: 200g mure Puneti murele si sucul de mere intr-o oala mica, 50ml suc de mere aduceti la fierbere si lasati-o la foc mic pentru 3 minute,

100g zahar brun pudra minute. Amestecati din cand in cand.

Adaugati.

300 ml smantana lichida grasa/double cream de zaharul, amestecati pana se dizolva, aduceti lapreferinta fierbere si lasati pentru 2 minute amestecand, 190 ml lapte condensat indulcit pana se formeaza un sirop putin gros.

Lasati sa  O lingurita esenta vanilie sa se raceasca, apoi luati 3 linguri de sos si puneti deoparte pentru decor. Dati sosul ramas la robot pana formeaza un piure si strecurati pentru a elimina bobitele murelor.

Mixati smantana lichida pana formeaza moate, adaugati laptele condensat si esenta de vanilie si bateti bine pana se intareste.

Puneti crema intr-un vas rezistent la frigider, adaugati deasupra pireul si amestecati cu o spatula in forme de 8 pana apar fasii asimetrice. Acoperiti si dati

la congelator pentru cel putin 3 ore. Serviti in cupe cu sirop deasupra
 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005  - 2013  Toate drepturile rezervate.