REGIMUL PE BAZA DE OREZ
 

Dieta pe baza de orez, pe langa faptul ca ajuta la prevenirea si tratarea bolilor de inima, a diabetului, obezitatii, hipertensiunii, bolilor renale, are marele avantaj ca dupa cateva zile de la inceperea ei, dispare in totalitate senzatia de foame.


Ea este utila si in detoxifierea corpului deoarece ne scapa de excesul de apa si de toxinele din mancare sau din mediul inconjurator, insa nu se recomanda a fi tinuta mai mult de 1 saptamana din cauza continutului mare de glucide care produce dezechilibru in organism.

Dieta cu orez reduce consumul de sare si ingrediente bogate in sodiu, lucru ce duce la stoparea supraalimentarii. Sursele principale de nutritie in cadrul dietei cu orez sunt carbohidratii din fructe, legume, cereale si fasole.

Dieta consta in consumarea zilnica a 250 g de orez fiert (de preferat cel nedecorticat).

La micul dejun se vor consuma fructe si cereale.

Pranzul, in principal, se compune din 100 g orez fiert. Alte alimente care pot fi consumate: carnea de vita foarte slaba, branza, ouale, carnea de miel si porc, fructele de mare, legumele, lactatele.

Cina consta in: 100 g orez fiert, 1 fruct, ceai neindulcit.

Regimul pe baza de orez este indicat pana in momentul in care ai reusit sa iti atingi obiectivul. Produsele lactate degresate, pestele si carnea slaba pot fi folosite in functie de conditia fizica pe care o ai.
 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.