Degeraturi tratament cu produse Calivita

Degeraturile reprezinta leziuni produse prin frig, care determina modificari ale tesuturilor. Ele pot fi cauzatoare de moarte, daca sunt

asociate cu hipotermie sau cu suprainfectia ranilor. Se intalnesc frecvent la persoane care lucreaza iarna in aer liber (soldati) sau la cei care practica sporturi de iarna (schiori, alpinisti) si sunt expusi la frig timp indelungat. Leziunile produse de frig sunt accentuate de deshidratare si de lipsa de oxigen la nivelul celulelor.

Complicatiile pe termen lung ale degeraturilor sunt: amorteli si furnicaturi in extremitati, coloratia anormala a tegumentelor (violacee - spasm al vaselor sanguine), osteoporoza, atrofie, ”dureri fantoma” in extremitatile amputate. In timpul razboiului din Coreea, degeraturile au fost mai frecvente la soldatii de culoare decat la albi, ceea ce pare sa demonstreze existenta unui determinism genetic. Majoritatea victimelor sunt barbati, acest lucru putandu-se datora si faptului ca acestia lucreaza mai mult in mediul exterior.

Expunerea la frig, pentru mai multa vreme, provoaca la nivelul mainilor, nasului, urechilor, obrajilor si piciorelor (in lipsa imbracamintei adecvate) inrosirea pielii, insotita de mancarimi. In acest caz se vorbeste de o degeratura de gradul I.

Cand frigul este mare si expunerea este prelungita, in situatia in care nu au fost luate masurile necesare de protectie, pielea se invineteste, apoi devine palida, pe alocuri aparand si cateva basici. In acelasi timp victima acuza amorteli, intepaturi si dureri locale. In acest stadiu (gradul II) leziunile amintite sunt reversibile, daca se iau masuri imediate.

Daca insa frigul este foarte mare si expunerea la frig este prelungita, pielea va ingheta, temperatura sa ajungand pana la - 10 grade C si chiar mai jos. Circulatia sanguina local se opreste complet in acest caz iar principalele vase sanguine se astupa cu cheaguri. Apare gangrena extremitatii degerate, care necesita amputatia chirurgicala. Leziunile acestui stadiu (gradul III) sunt ireversibile.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DEGERATURI,

Pentru combaterea leziunilor reversibile ale degeraturilor de gradul 1 si 2, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

    - White Willow (1-1-1, dupa masa, 3 luni continuu, favorizeaza regenerarea cartilajului articular si combate distructia pe mai departe a cartilajului sensibil la traume).

    - Protect 4 Life (1-1-1, in timpul mesei, 3 luni continuu, de preferat mai ales in anotimpul rece, combate durerile articulare de natura meteo si nu numai).

  - Liquid C Plus (1-1-1, dupa masa, 2 luni continuu, combate inflamatiile in general, portejeaza peretii vaselor sanguine de distructie).

    - Joint Protex (1-1-1, dupa masa, reface distructiile de cartilaj articular si combate inflamatiile ligamentelor)

      - Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, CIRCULATIE, DETOXIFIERE, NERVI, DURERE, MERIDIAN.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.