Dependenta de droguri tratament cu produse calivita

CARE SUNT SIMPTOMELE CONSUMULUI DE DROGURI? Cei care consuma canabis sau marijuana au ochii rosii (tigara degaja un miros
diferit de cel obisnuit de tutun). Consumatorii de heroina sau cocaina au pupilele foarte mici sau foarte dilatate in functie substanta si cantitatea consumata. Aceste substante au tendinta de a-i crea o stare de somnolenta adolescentului. Isi manifesta dorinta pentru activitatile nocturne. Nu trebuie sa uitati de medicamentele luate abuziv sau de alcool care au aceeasi efecte ca si drogurile. CUM TREBUIE SA REACTIONATI? Nu trebuie sa va interogati copilul ca sa aflati cat mai multe lucruri despre viata lui. Nu veti obtine nimic! Primul pas este sa incercati sa raspundeti la trei intrebari care va vor ajuta sa depasiti acest moment si apoi sa actionati pozitiv. DE CE COPILUL MEU SE DROGHEAZA? Intrebarea se leaga de problemele familiale.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru combaterea efectelor consumului de droguri si a dependentei,

Pentru tratarea dependentei de droguri si a efectelor nocive aferente consumui lor sistematic
, recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita
:

 

- Rhodiolin (1-1-2 dupa masa, 3 luni continuu, are efect de relaxare asupra sistemului nervos central si periferic combatand astfel starile depresive si de agitatie ce apar la eliminarea drogului).

- Noni lichid (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, creste tonusul imunitar si al sistemului nervos - destul de scazute in cazul unei dependente).

- Pure Yucca (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are rol detoxifiant in special al ficatului - care este laboratorul organismului si prin care trec toate substantele toxice).

- Vital pe grupa sanguina (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului la boli printr-un aport optim de vitamine si minerale - substante care lipsesc in cantitate semnificativa din corpul unui pacient dependent de orice fel de drog).

- Super Soya Lecithin (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste oxigenarea creierului, memoria si creste tonusul neuronal prevenind starile de uitare si depresie).

Observatie: Reteta de mai sus constituie formula adjuvanta in lupta de a eleimina drogul si combaterea simptomelor neplacute de sevraj - abstinenta. Se vor consuma in paralel multe lichide - apa plata, ceiauri, sucuri naturale.
 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.