Detoxifiere organism tratament cu produse Calivita

Toxinele acumulate in organism nostru provin din numeroase surse. Printre acestea putem enumera: pesticidele sau diferitele ingrasaminte chimice, care

ajung in alimentele pe care le consumam, aerul poluat pe care il respiram, apa contaminata pe care o bem, reactiile la stresul provocat de stilul de viata modern si agitat. Omul a creat milioane de substante chimice dintre care, zilnic, mai multe mii ajung in comert. Consecintele consumului de toxine sunt: stari dese de slabiciune, dureri, boala. Pentru mentinerea sanatatii este foarte important sa indepartam sistematic toxinele din organism.     Exista nenumarate modalitati de detoxifiere a organismului. Putem utiliza detoxifianti pe baza de plante care pot fi procurati fara reteta si, de asemenea, putem tine post sau dieta, in paralel cu consumul unor suplimente alimentare sau medicamente. Toate acestea pot fi deosebit de utile, mai ales sub indrumarea unui specialist.

    Dar cel mai greu de indepartat sunt toxinele care adera la tesuturi, printre care se afla si metalele grele (arsenul provenit din apa, mercurul, plumbul, platina etc.). Chelatarea poate constitui un mijloc de reducere a nivelului de intoxicare cu mercur (provenit din amalgamul de la plombele dentare si consumul de peste contaminat), arsen si plumb.

    Dar organismul poate fi detoxifiat mult mai simplu si mai eficient prin talpa. Deoarece Detox Patch se aplica local, nu exista efecte secundare. in schimb, inlatura substantele nedorite.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament pentru detoxifiere,

Detoxifierea este una dintre cele mai indicate terapii complementare. Aceasta, realizata atent si periodic, accelereaza metabolismul si imbunatateste oxigenarea celulara, elimina constipatia si sindromul colonului iritabil, inlatura balonarea, reduce edemele cauzate de retentia de lichide, diminueaza burta proeminenta, stopeaza luarea in greutate, elimina oboseala cronica, diminueaza sau rezolva hiper-acciditatea gastrica, omoara si elimina parazitii intesinali, combate durerile de stomac, diverticuloza, multe din problemele parului si ale pielii, alergii variate si mirosuri neplacute ale corpului, dureri de cap si multe alte indispozitii. Pentru efectuarea unei cure complete si eficiente de detoxifiere generala, recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Para Protex (1-1-1, dupa masa, 1 flacon luat continuu, omoara orice eventuale prezente daunatoare existente in organism - ciuperci, fungi, paraziti - raspunzatoare de blocaje la nivelul mucoasei intestinale si de schimburi nutritive si metabolice greoaie in corp; exte un excelent stimulator al digestiei)

-
Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 2 luni continuu; realizeaza o detoxifiere complexa, atat la nivelul organelor extrem de expuse la acumularea toxinelor - ficat, colon, rinichi - cat si la nivelul circulatiei sanguine ce acumuleaza reziduuri in interiorul peretilor vasculari).

- Pure Yucca (1-1-1 in timpul mesei; 2 luni continuu; actioneaza preponderent asupra eliminarii toxinelor din colon prin scaun, echilibrand astfel tulburarile de tranzit intestinal si vitalitatea intregului organism).

- Detox Patch (se aplica peste noapte 1 plasture detoxifiant in centrul abdomenului - zona ombilicului - pt. stimularea eliminarii prin intermediul pielii a toxinelor acumulate la nivelul intregului tract digestiv; de asemenea se va mai aplica cate 1 plasture pe fiecare din talpile picioarelor pentru eliminarea toxinelor si a tensiunilor acumulate in timp in aceasta zona).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, ajuta la eliminarea toxinelor din organism atat prin urina cat si prin transpiratie).

- 1 lingurita de ulei de masline + 5-10 picaturi de lamaie, dimineata, pe stomacul gol, pentru extra-purificarea cailor biliare de orice eventuale depuneri de oua si chisturi parazitare.

Observatie: Se pot admnistra impreuna cu alte preparate depurative; un bun adjuvant este consumul a 2-2,5 litri de lichid pe zi (apa plata, ceaiuri, sucuri naturale; exclus bauturi carbogazoase, alcool sau cafea).

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.