Digestive Enzymes - cel mai modern supliment
natural complex de enzime digestive


In ultimul timp auzim tot mai des aforismul "Esti ceea ce mananci".
In orice caz, acesta este valabil doar partial, pentru ca ceea ce conteaza cu adevarat la alimentele consumate sunt substantele pe care organismul le foloseste. Chiar daca celelalte componente alimentare sunt gustoase, din punctul de vedere al functionarii organismului nu sunt importante si pot fi chiar daunatoare.

In urma consumului de alimente, un organism sanatos descompune proteinele, carbohidratii si grasimile, deoarece doar aminoacizii, glucidele simple si acizii grasi furnizeaza energia necesara mentinerii vietii. Enzimele digestive ajuta la digestia alimentelor. Aceasta incepe in cavitatea bucala si continua sa se desfasoare in celelalte segmente ale tractului digestiv.

Enzimele sunt biocatalizatori
care accelereaza reactiile chimice, ramanand neschimbate. Din nefericire, sunt foarte sensibile si se degradeaza rapid la temperaturi mai mari de 47 grade C. Din acest motiv, alimentele fierte, preparate in cuptorul cu microunde, conservate, pasteurizate, ambalate la cald sau congelate nu contin enzime. In cazul in care consumam astfel de alimente, pentru a le putea digera avem nevoie de un sistem digestiv excelent. Din nefericire, nici macar tinerii nu se pot lauda cu un astfel de sistem digestiv. O data cu inaintarea in varsta, apar si problemele digestive, cum ar fi durerile de stomac, balonarile, diareea si constipatia.

Celor care se lupta cu simptomele mentionate mai sus sau care au o dieta neadecvata, le este recomandat consumul de suplimente naturale cu enzime digestive. Acestea sunt indicate in special persoanelor cu grupa sanguina A, deoarece nivelul de sucuri digestive al acestora este, in general, mai scazut in comparatie cu alte grupe sanguine.

Daca avem o alimentatie corespunzatoare si consumam suplimente cu enzime, procesul digestiv se va desfasura optim si fara dureri.

Cea mai noua oferta a companiei CaliVita
este un produs cu enzime, de o valoare incontestabila, demonstrata stiintific: Digestive Enzymes. Acesta:

- reduce problemele digestive;
- stimuleaza digestia (asigura descompunerea perfecta a alimentelor);
- ajuta la functionarea organelor interne;
- reduce formarea acizilor si a materialului rezidual;
- reduce riscul de inflamare a sistemului digestiv;
- asigura o absorbtie mai buna si mai usoara;

O data cu inaintarea in varsta, creste si importanta folosirii acestui produs. Ingredientele produsului Digestive Enzymes au fost dozate cu mare atentie, pentru a-si putea exercita pe deplin efectele benefice si pentru ca procesul digestiv sa nu suprasolicite organismul.

Betaina
impiedica depunerea grasimilor in ficat, sporind producerea de lecitina. Este o antitoxina hepatica excelenta.

Bromelaina dezintegreaza proteinele. Lipsa acesteia initiaza procesul de degradare a proteinelor nedigerabile, precum si acumularea materialului toxic, care duce adesea la inflamare.

Curcuma este o planta cunoscuta de mai bine de 3000 de ani, care protejeaza ficatul si previne flatuenta. Este o antitoxina, fiind de mare ajutor in special la neutralizarea metalelor grele si a plumbului. Cauzeaza cresterea productiei de bila si de enzime din ficat. Reduce nivelul colesterolului din sange si inflamatiile.

Chimenul stimuleaza secretia enzimelor si previne flatuenta.

Acidul glutamic, pe langa capacitatea de a lega amoniacul, stimuleaza functiile creierului si accelereaza vindecarea ulcerului. Efectele sale anabolice sunt foarte importante pentru sportivi si pentru persoanele in varsta. Pe langa faptul ca ajuta la formarea de noi proteine, impiedica descompunerea proteinelor deja existente in organism. Contine o gama variata de enzime.

Pancreatina contine o serie de enzime pancreatice. Protejeaza suprafata exterioara (exocrina) a pancreasului si o fereste de suprasolicitari.

Papaina stimuleaza digestia, in special pre-digestia carnii. Protejeaza impotriva ulcerului stomacal, mai frecvent la persoanele cu grupa sanguina 0, care tind sa consume mai multa carne. Este de mare ajutor pentru cei care folosesc aspirina si steroizi.

Papaina, bromelaina si tripsina optimizeaza functionarea sistemului imunitar. Din aceasta cauza, preparatul natural cu enzime digestive Digestive Enzymes se recomanda persoanelor cu inflamatii cronice.

Digestia si detoxificarea
sunt procese care necesita timp. Ori de cate ori consumam alimente sarace in enzime si fibre, avem nevoie de multa energie pentru a le digera. Astfel, cantitatea de energie necesara pentru detoxificare va fi mult mai redusa. Drept rezultat, in organism se vor acumula materii toxice. Prin urmare, produsul naturist Digestive Enzymes se recomanda si celor care vor sa slabeasca sau sa isi mentina constanta greutatea.

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2008  Toate drepturile rezervate.