Dispareunia tratament cu produse Calivita
 

La femeie durerea apare de obicei la intromisiune, dar poate aparea si inainte, in timpul si dupa actul. Cauza poate fi psihologica sau traumatica (de

exemplu ruptura himenala, laceratia fursetei, arsuri ale meatului urinar). Dupa o ranire pot sa apara ulceratii superficiale dureroase. Alte cauze includ lubrefierea neadecvata, de obicei secundara unui preludiu impropriu sau insuficient; o presiune puternica asupra unei uretre sensibile in timpul coitului; intromisiune inadecvata, leziuni ale introitului datorate unor boli inflamatorii; iritatia datorata utilizarii unor prezervative nepotrivite sau inadecvat lubrifiate; reactii alergice la continutul spumelor contraceptive si a gelurilor sau a prezervativelor.

 Cea mai frecventa cauza psihologica este vaginismul care este o contractie ( spasm) involuntara conditionata a muschilor vaginali inferiori provocata de dorinta inconstienta a femeii de a impiedica penetrarea. Durerea din vaginism poate impiedica intromisiunea, ceea ce duce frecvent la un mariaj neconsumat. Unele femei cu vaginism pot avea orgasm clitoridian.

 La barbat durerea la contactul, atunci cand este prezenta, apare de regula in timpul coitului si rareori in timpul excitatiei. Cauzele principale sunt prostatita si leziunile neurologice. Ocazional, in absenta unei cauze clare somatice, culpabilizarea este un factor cauzal.

Produse naturale recomandate Mod de administrare

 Rhodiolin 1-1-2

 IntiMoments aplicatii locale la ambii parteneri

 Pro-State Power 1-0-1

Observatii cu privire la modul de administrare:
 

Rhodiolin se administreaza dupa masa, si este de mare ajutor  in cazul in care este vorba de o afectiune psihologica.

IntiMoments, substantele active din compozitie cresc elasticitatea tesuturilor organelor genitale si sustin functiile naturale ale acestora. Vindeca microleziunile de la nivelul vaginului avand efect regenerator asupra tesuturilor de la acest nivel.

Pro-State Power se administreaza dupa masa, la barbati, in cazul in care este vorba de o prostatita. Leziunile neurologice trebuie investigate de medicul de specialitate.


Legenda (la "Mod de administrare"):
1-1-1   reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013   Toate drepturile rezervate.