Emfizemul pulmonar tratament cu utilizarea produselor naturiste Calivita

Emfizemul pulmonar reprezinta marirea plamanului prin dilatarea alveolelor plamanilor datorita distrugerii unei parti din elementele elastice ale tesutului

pulmonar + scleroza interstitiala + insuficienta partii drepte a inimii, in special datorita bronsitelor cronice.

Se datoreaza in majoritatea cazurilor, ca si astmul cardiac si bolile tiroidei,  ficatului dereglat (presiunea ascendenta a ficatului ducand la marirea bronhiilor, a plamanilor si a inimii), dereglarii glandei tiroide si, nu in ultimul rand, silicozei (de la inhalarea pulberilor continand bioxid de siliciu). Emfizemul pulmonar se mai datoreaza si tusei convulsive. In vechime se intalnea des la suflatorii in sticla si la batranii cantareti.

Suprafata respiratorie a plamanilor se micsoreaza, scleroza interstitiala face ca o parte din alveole sa fie distruse impreuna cu capilarele acestei zone. In faza avansata de emfizem apare deci ischemia plamanilor.

Pe langa bronsita cronica, alte boli favorizeaza emfizemul: astmul bronsic prelungit, pneumoconiaze, supradestinderea mecanica la suflatorii de sticla, la muzicanti in cazul instrumentelor de suflat, scoaterea unei parti de plaman. Emfizemul apare mai ales la barbatii in varsta care prezinta dispnee, cianoza fetei.

Tratamentul consta in tonifierea inimii, calmarea tusei, imbunatatirea capacitatii respiratorii si a aportului de oxigen, existand in acest context si alternative naturale de tratare.

Emfizem pulmonar - 90% din

bronhopneumatiile cronice obstructive (BPOC) sunt produse de fumat, care provoaca bronsita cronica, iar aceasta la rāndul ei duce la emfizem (īntinderea si spargerea micilor saci pulmonari)

Un emfizem pulmonar se formeaza, ca si astmul cardiac si bolile glandei tiroide, in majoritatea cazurilor din cauza unui ficat dereglat si ele sunt insotite de insuficienta respiratorie. Presiunea ascendenta a ficatului contribuie la umflarea, deci marirea bronhiilor, a plaminilor si a inimii. Presiunea permanenta a ficatului asupra tiroidei sensibile declanseaza modificari patologice. Intr-un asemenea caz se bea dimineata 1 ceasca cu ceai de pedicuta, se aplica in timpul zilei 4 ore la rind comprese cu ierburi suedeze (a se vedea ,,Moduri de folosire", la articolul ierburile suedeze), iar in timpul noptii comprese cu aburi de coada-calului. Se pune 1 pumn plin de coada-calului intr-o sita deasupra vaporilor de apa, pina se infierbinta si se moaie. Invelite intr-o pinza de in, plantele se aplica apoi pe zona ficatului bolnav. Este trasa astfel presiunea ficatului si treptat inceteaza si nelinistitoarea insuficienta respiratorie.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru EEMFIZEM PULMONAR,

Emfizemul pulmonar este o afectiune difuza la nivelul plamanilor caracterizata prin distensia (dilatarea) alveolelor insotita de distrugerea peretelui lor. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, diminueaza acumularile lichide din tesutul pleural si dilatarile alveolare, actioneaza favorabil in inflamatiile, edemele si degenerescentele cailor respiratorii).

- Oxy Max  (10-20-10 picaturi intr-un pahar cu apa plata inainte de masa, 2-3 luni continuu, imbunatateste oxigenarea la nivel celular facilitand astfel procesele respiratorii).

- Smokerade  (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, contribuie la buna desfasurare a functiilor: respiratorie, circulatorie, iar datorita continutului in antioxidanti specifici are efect protector-anticancerigen la fumatori).

- Senior Formula  (1-1-0 inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului - destul de slabit la bolnavii emfizematosi prin aportul optim de vitamine si minerale).

- Omega 3  (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste circulatia sistemica si pulmonara si are rol de protectie pt. antioxidantii din produsele anterioare).

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2011  Toate drepturile rezervate.