Enurezis la copii tratament cu produse Calivita

Enurezisul - semne si simptome:

Enurezisul este emisia necontrolata de urina in timpul somnului. Aceasta poate fi insotita de vise sau nu. Ziua nu se semnaleaza disfunctii urinare.

Enurezisul infantil este cel care se manifesta la copiii trecuti de varsta de 3 ani (cand trebuie sa se instituie controlul nervos asupra sfincterului vezical).

Enurezisul - cauza bolii:

Enurezisul poate fi cauzat de epilepsia in stare incipienta, de diverse boli nervoase acute, de disfunctii ale sfincterului vezicii urinare, de inflamarea glandului penisului (a varfului acestuia), de diversi factori mentali, de unele parazitoze intestinale etc.

Exista cazuri cand boala poate fi cauzata de malformatii congenitale ale coloanei vertebrale in zona sacrala sau de malformatii ale cailor urinare.

La copii, boala poate fi determinata si de mediul familial necorespunzator (lipsa de afectiune din partea parintilor, frica), de intarzierea dezvoltarii neuropsihice a copilului sau de dezvoltarea insuficienta a vezicii.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ENUREZIS,

Enurezisul este eliminarea involuntara a urinei. Enurezis-ul afecteaza 15-20% din populatia de 5 ani, 7% din cei varsta de 7 ani si 1-2% dintre adolescenti si adulti. Principala cauza: "spina bifida" este o malformatie a coloanei vertebrale atrage aceste tulburari (enurezis sau nicturie). Ea nu se rezolva cu tratament naturist, dar se poate creste sistemul imunitar si facilita functia urinara. Deobicei enurezisul apare si pe un fond nervos dezechilibrat. Pentru tratarea optima a enurezisului la copil recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni (lichid)  (1-2-1, lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului la diverse manifestari asociate spinei bifide si protejeaza sistemul nervos al copilului).

- Para Protex (1-0-1, in mpul mesei, 3 luni continuu, trateaza problemele reno-vezicale, sterilizeaza focarele microbiene existente prevenind astfel aparitia infectiilor).

- Rhodiolin (1-0-1, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza statusul emotional al copilului, somnul fiziologic si in acest mod se consolideaza echilibrul intre nivelul superior reprezentat de scoarta cerebrala si controlul sau asupra mecanismelor tractului urinar).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: sistem urinar, sistem nervos

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor, reglarea metoabolismului.


Observatie:
Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si cu alte preparate si mijloace terapeutice.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.