Epilepsia tratament cu produse Calivita

Epilepsia reprezinta o anomalie in activitatea electrica cerebrala, care duce la crize.
 
Epilepsia poate aparea la oricine, oricand in cursul vietii. Ea poate fi primul semn de tumora cerebrala, ceea ce impune prezentarea de urgenta la
medic. Epilepsia aparuta in copilarie poate disparea in adolescenta sau la inceputul vietii adulte.
 
Cele mai multe crize apar din senin, dar exista si factori declansatori: stresul, oboseala si somnul insuficient, "saritul" peste mese, boala, schimbarile hormonale, sensibilitatea la lumina intermitenta sau excesul de alcool.
 
De la cateva secunde (miscari ritmice ale unei parti de corp: un deget, o mana, muschi ai fetei etc.), pana la cateva minute; criza de "grand mal" dureaza mai mult, dar, in general, sub cinci minute. Cand depaseste aceasta durata, devine urgenta medicala.
 
Epilepsia nu afecteaza inteligenta sau personalitatea. In schimb, cauza ei - hipoxia (slaba oxigenare a creierului) sau un traumatism cranian - poate afecta dezvoltarea intelectuala. Cei mai multi copii cu epilepsie au o inteligenta in limite normale, sunt scolarizati si, ca adulti, sunt perfect integrati social si profesional.

Centrii nervosi sunt grupari de neuroni care transmit comenzi corpului prin impulsuri nervoase (mici curenti electrici). Aceste impulsuri nervoase se transmit prin nervi pana la plaman, inima, muschi, organele de simt, glande, determinandu-le modul de functionare. Pentru a a ne misca, a manca, a mirosi, etc. neuronii din centrii nervosi descarca impulsurile intr-un anumit ritm si intensitate. Daca impulsurile descarcate de centrii nervosi nu au frecventa si intensitatea normala (asa cum este necesar pentru functionarea normala a organismului), ci descarcarile sunt mai degraba sub forma unor furtuni electromagnetice, atunci apar tulburari neuro-motorii (crize).

Tulburarile neurologice de tip epileptic - crizele de epilepsie - sunt determinate de descarcarea anormala, violenta, frecventa si imprevizibila a impulsurilor nervoase la nivelul organelor de simt si sistemelor functionale ale corpului.

Asadar epilepsia este o afectiune cronica caracterizata prin atacuri repetitive de tip spasmodic sub forma de manifestari motorii sau senzoriale anormale, involuntare, cu modificare a comportamentului psihomotor. Acest tip de criza poate fi primar (fara o cauza cunoscuta) sau secundar (aparut in urma unor tratamente electro-convulsiviante, sincopa, ingestie de substante toxice si sevraj, infectii acute sau traumatisme cerebrale, febra).
 

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru EPILEPSIE,

Epilepsia este o dereglare a sistemului nervos care produce descarcari bruste si intense de activitate electrica in creier. Aceasta activitate electrica anormala se manifesta clinic prin convulsii care afecteaza tot corpul si chiar constienta. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Rhodiolin  (1-1-1 dupa masa, creste secretia hormonului serotonina si odata cu aceasta starea de relaxare si buna dispozitie).

- Noni  (1-1-1 inainte de masa, normalizeaza o serie de disfunctii si simptome ce apar in repetatele crize convulsive).

- Oxy Max  (7-7-7 picaturi in pahar mare cu apa plata, stimuleaza oxigenarea in profunzime a creierului si a vaselor de sange perfirice).

- Stress Management B-Complex  (1-0-1 dupa masa, tonic de sistem neurovegetativ periferic prevenind ticurile sau manifestarile ticoide ce apar ca si consecinta a alterarii functiei de coordonare).

- Ginkgo XC - la adulti (0-1-0 dupa masa) sau Protect 4 Life - la copii (1-0-1, dupa masa), fluidizeaza sangele si astfel combate riscul de impregnare a peretilor vaselor cu toxine circulatorii sau deseuri vasculare.

Observatie: Se face o cura de 3 luni continuu cu produsele mentionate.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Prima pagina] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Remedii] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.