Epistaxis tratament cu produse Calivita

Hemoragia nazala epistaxis - este o afectiune frecvent intalnita in patologia ORL.

In functie de sursa sangerarii, epistaxisul este clasificat in epistaxis anterior si posterior. Hemoragia este in majoritatea cazurilor anterioara, cu origine in septul nazal. Locul de predilectie a epistaxisului este aria Kiesselbach o bogata retea vasculara, situata in portiunea anterioara a septului nazal.

Cauzele sunt numeroase: hemoragiile nazale se datoreaza fie unei boli localizate, fie unei boli sistemice (ce atinge intregul organism).

Cauze frecvente:
infectie consecutiva unei raceli banale, unei rinite (inflamatie a mucoasei nazale) sau unei sinuzite (inflamatia sinusurilor)
uscarea mucoasei nazale de exemplu, la un copil care doarme intr-o camera supraincalzita
prezenta unui corp strain frecvent la copiii mici care introduc jucarii sau alte obiecte intr-una din nari. Corpul strain trece neobservat cateva zile sau chiar saptamani. Apoi, se dezvolta o infectie si o inflamatie, provocand secretii dintr-o singura nara, insotite de puroi (culoare galben-verzuie).
Luarea de medicamente anticoagulante: aspirina, warfarina, medicamente antiinflamatorii nesteroidiene
un traumatism datorat unor contuzii, sau mai rar unei fracturi nazale
polipi nazali aceasta varietate de tumora poate sangera dupa stergerea nasului, este insotita de o pierdere a simtului olfactiv, sinuzita si obstructie nazala. Hipertensiune arteriala (HTA) acest sindrom se observa in special la persoanele peste 50 ani. In acest caz, hemoragia este de origine posterioara (situata la nivelul meatului orificiului inferior) si este mai dificil de oprit. Sangerarea necesita ligaturarea arterei maxilare interne sau a uneia dintre ramurile sale). Hemoragia nazala este un semn ca HTA nu este controlata in mod eficient.
Ateroscleroza ingrosarea peretilor vaselor sangvine.

Hemoragia poate fi controlata de obicei prin comprimarea aripilor nasului timp de 10 minute. Daca manevra nu reuseste, este introdusa o compresa impregnata cu un vasoconstrictor si cu un anestezic local, iar compresiunea nasului este reluata alte 10 minute. Sursa sangerarii poate fi apoi cauterizata cu ajutorul unui electrocauter sau cu nitrat de argint.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru EPISTAXIS,

Pentru tratarea optima a acestei hemoragiei nazale recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

Epistaxis de cauza hipertensiva:

- Garlic Caps  (1-1-1, dupa masa, 3 luni continuu, regleaza nivelul tensiunii arteriale sistemice prevenind puseele in care se rup vasele de sange nazale).

- Vitamina C1000 (1-1-0, dupa masa, mentine tonusul vascular normal prevenind ruptura vasului sanguin, 2 luni continuu).

- Rhodiolin (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos si vasele sanguine prevenind hipertensiunea).

Epistaxis de alta natura:

- Vitamina C1000 (1-1-0, dupa masa, 3 luni continuu, combate fragilitatea vaselor de sange, impiedicand sangerarea).

- Noni (lichid) (1-2-1, lingurite pt.copii, 1-2-1 linguri pt.adulti, inainte de masa, 2-3 luni continuu,intareste rezistenta organismului si tonusul vasului de sange).

 - Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: circulatie, bioritm, sistem nervos, piele.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor si astfel corectrea functionarii lor, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului. Se va face si spalare locala cu apa acida, stiut fiind faptul ca aceasta purifica si contracta epiteliul, prevenind astfel sangerarile.


Observatie:
Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.