Exercitii fizice de intretinere

Exercitii pentru abdomen           Exercitii pentru coapse   

         abdomen                                               coapse     

 

Exercitii pentru fese              Exercitii pentru pectorali

fese                                                              pectorali

 

         Exercitii pentru brate                       Exercitii pentru gambe si spate

brate                                                          gambe si spate

 

Exercitii fizice pentru "la birou"

Probabil ca nu vrei (si oricum, nu se poate) sa-ti transformi biroul intr-o sala de gimnastica in miniatura, dar sunt exercitii pe care le poti face la sau langa biroul tau, care te stimuleaza, te ajuta sa te relaxezi si sa arzi calorii. De ce sa irosesti orice secunda care poate fi folosita in beneficiul formei tale fizice?

1 Stai in fata scaunului de la birou cu picioarele departate la nivelul umerilor. Indoaie-ti genunchii ca si cum ai sta pe scaun si mentine-ti echilibrul pe calcaie. Cand picioarele tale formeaza un unghi de 90 de grade, ridica-te incet in pozitia initiala.

2 Stai cu degetele de la picioare orientate spre exterior, si indoaie-ti usor genunchii, pana in momentul in care nu iti mai vezi degetele mari. Revino incet la postura initiala.

3 Stai cu spatele lipit de perete si departeaza-ti picioarele (de perete) pana cand toata greutatea ta este sprijinita de spate. Indoaie-ti genunchii pana formezi un unghi de 90 de grade si mentine-ti pozitia cat timp rezisti.

4 Fa un pas mare inainte cu piciorul drept, astfel incat coapsa ta sa fie paralela cu podeaua. Stai cateva secunde apoi repeta si cu celalalt picior.

5 In timpul pauzei de cafea, incearca sa-ti ridici greutatea in maini sprijinindu-te de birou. Repeta procedura de trei ori.

6 In timp ce stai la birou, ridica-ti si coboara-ti degetele mari dar mentine-ti tocurile pe podea. Alternativa ar fi sa mergi putin pe calcaie.

7 In timpul unei conversatii telefonice poti sa-ti masezi partea inferioara a coapselor. Daca ai face acest lucru jumatate din timpul pe care il vorbesti la telefon, ar fi putine sanse sa mai ai celulita.

8 Incearca niste flotari mai usoare, cu mainile rezemate de perete sau de birou. Daca iti permite tinuta, poti face niste flotari "adevarate" pe podea.

9 Elibereaza-ti tensiunea din umeri ridicandu-i pe rand pana la nivelul urechilor, apoi relaxeaza-te.

10 Stand pe scaun, asaza-ti un morman de dosare sau reviste pe pulpe, apoi ridica-ti genunchii pana la nivelul pieptului. Repeta exercitiul de 10 ori.

11 Incearca sa atingi partea inferioara a scaunului cu calcaiele. Mentine-le acolo cat de mult rezisti, apoi relaxeaza-ti picioarele. Este un exercitiu extraordinar pentru coapse.

12 Stand pe scaun, apleaca-te ca si cum ai fi gata sa te ridici, folosindu-ti bratele pentru echilibru. Mentine acesta postura cat mai mult timp posibil.

13 Pune o pernuta sau un alt obiect moale intre pulpa si gamba si strange-ti genunchii temeinic. Repeta miscarea de cel putin cinci ori.

14 In picioare, cu mainile pe langa corp, relaxeaza-te, apoi apleaca-te si incearca sa-ti atingi degetul mare de la piciorul drept cu mana stanga si degetul de la piciorul stang cu mana dreapta. Repeta acest exercitiu de cel putin patru ori.

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2008   Toate drepturile rezervate.