Factorul pH

Esential pentru mentinerea sanatatii si echilibrarea greutatii corporale

1. Problema obezitatii
Aproape 2 treimi dintre americani sunt supra-ponderali, iar 31% dintre ei sunt obezi. Obezitatea este de altfel o problema in toate societatile dezvoltate.

Este considerata una dintre bolile secolului XX si afecteaza dramatic calitatea vietii.

2. Factorul pH
 Testele pH arata cat de acid sau alcalin este corpul nostru. Oamenii sanatosi au pH-ul alcalin. Cei bolnavi au un grad sporit de aciditate in corpul lor. Gravitatea bolii variaza in functie de procentul mai mic sau mai mare de aciditate. Nivelul pH-ului afecteaza toate procesele din corpul omenesc. Aceasta explica de ce multe cure de slabire nu dau rezultate. Cand aciditatea din organism ramane la valori ridicate nu veti reusi sa pierdeti in greutate, nu veti avea energie si in general nu va veti simti bine - veti continua sa aveti diferite probleme de sanatate. In graficul alaturat puteti vedea modul in care aciditatea organismului determina aparitia unor boli.

3. Cunoasterea inseamna putere
Daca vei intelege cum actioneaza factorul pH vei reusi sa invingi si obezitatea! Cunoasterea pH-ului corpului tau si echilibrarea balantei sunt esentiale pentru mentinerea unei stari bune de sanatate. Te va ajuta sa controlezi si circumstantele in care corpul pierde sau castiga in greutate. 4. Important pentru reglarea greutatii
pH-ul indica continutul de hidrogen. Daca este mai mare de 7 este vorba de un mediu alcalin, daca este mai mic de 7 este vorba de un mediu acid. pH-ul sangelui in organismul uman se mentine intre 7,3 si 7,4. Pentru a pastra aceste valori neschimbate, organismul uman va stoca excesul de aciditate in celulele grase. Un organism predominant acid nu va putea sa arda celule grase pentru ca ar insemna sa elibereze surplusul de aciditate in sange.


5. Echilibrarea hranei
Un mediu acid intretine grasimea. Deci, printr-o alimentatie corecta s-ar putea imbunatatii pH-ul organismului. Pe langa consumarea de alimente care influenteaza factorul pH si duc la cresterea alcalinitatii in corp, scaderea consumului de calorii si grasimi este totusi necesara.

6. Apa - un element esential
Consumul de apa in cantitati suficiente - in jur de 2,5 l pe zi - este esential pentru echilibrarea organismului. Apele minerale cu continut alcalin pot contribui la neutralizarea acidului acumulat si curatarea corpului. O dieta corecta, consumul de apa, suplimentele de nutritie cu efecte antioxidante, toate acestea cumulate pot ajuta organismul sa-si reduca aciditatea.

7. Miscarea
Exercitiile fizice ajuta la arderea grasimilor si intarirea masei musculare. Ajuta de asemenea la eliminarea toxinelor, prin transpiratie. Miscarea este esentiala pentru mentinerea sanatatii, vitalitatii si la controlul greutatii pe termen lung.
 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.