Faringita tratament cu produse Calivita

Faringita streptococica este o infectie bacteriana a peretelui posterior al faringelui si a amigdalelor. Tesuturile sunt iritate si inflamate cauzand subit
durere severa a gatului.
Infectia streptococica a gatului se transmite de la o persoana la alta. Cand o persoana care are o infectie cu streptococ la nivelul gatului, respira, tuseste, stranuta, picaturi mici de saliva ce contin streptococi, se raspandesc in aer si pot fi inspirate de alte persoane.
 

Faringita streptococica este determinata de o bacterie numita streptococ. Exista mai multe tulpini de streptococ, dintre care unele pot determina afectiuni mai grave decat altele. Cea mai frecventa tulpina intalnita in infectiile gatului este streptococul beta-hemolitic grup A. Alte tulpini de streptococ care pot determina infectii ale gatului fac parte din grupurile C si G.
Infectia streptococica determina iritatia gatului (faringita), a amigdalelor sau polipilor, inflamatie si durere.
Inflamatia gatului este, in mod obisnuit, produsa de infectii virale sau alti iritanti cum ar fi fumul, alergenii, aerul uscat sau de leziuni ale gatului si nu de infectii cu streptococ.

Simptome

Cele mai obisnuite simptome ale infectiei streptococice a gatului la copil si adult sunt:
- durere de gat, instalata brusc fara tuse, stranut sau alte semne de raceala
- durere si dificultati la inghitit
- febra mai mare de 38,3
C (febra mai mica sugereaza o infectie virala si nu streptococica)
- ganglioni inflamati la nivelul gatului
- puncte albe, galbene sau sub forma unei membrane la nivelul gatului si amigdalelor
- o roseata accentuata a gatului sau puncte de culoare rosu inchis la nivelul regiunii posterioare a boltii palatine, in apropierea gatului
- amigdale inflamate, cu toate ca aceasta manifestare poate fi determinata si de o infectie virala.

La tineri, mononucleoza poate determina o inflamatie severa a gatului asemanatoare cu cea produsa de streptococ. 
In general, inflamatia gatului este determinata de o infectie virala si nu streptococica. In infectia streptococica nu apar de obicei, simptome de raceala ca: tuse, stranut, lacrimare sau nas infundat. Cu cat sunt prezente mai multe simptome de raceala, cu atat este mai putin probabil ca inflamatia gatului sa fie determinata de streptococ.
In unele cazuri de infectie streptococica poate sa apara o eruptie cutanata (rash) care se intinde de la gat, pe piept si uneori pe intreg corpul. Aceasta eruptie este rugoasa (aspra) la pipait. Aceasta situatie se intalneste in scarlatina. Scarlatina se trateaza cu antibiotice, care frecvent duc la o recuperare rapida. Daca este tratata, scarlatina nu este periculoasa.

Mecanism fiziopatogenic. Simptomele faringitei streptococice apar de obicei in mai putin de 2-5 zile de la contactul cu o persoana care are faringita streptococica. Faringita streptococica se vindeca de obicei in 3-7 zile cu sau fara tratament antibiotic. In schimb, daca inflamatia gatului se datoreaza alergenilor sau agentilor iritanti, aceasta dureaza mai mult daca nu se indeparteaza cauza.
Daca faringita streptococica nu este tratata cu antibiotice, persoana va continua sa fie contagioasa chiar daca simptomele dispar. Contagiozitatea scade foarte mult dupa primele 48 de ore de la inceperea tratamentului cu antibiotice si este foarte putin probabil sa mai apara complicatii ale infectiei streptococice.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru FARINGITA.

Faringita este o afectiune ce consta in inflamarea orofaringelui cauzata de infectii mai frecvent virale, uneori bacteriene. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex (1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani, respectiv 1-1-1 la adulti, administrate in timpul mesei - poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic, crescand astfel imunitatea contra microbilor de orice fel)

- White Willow (1-1-1 la copiii mai mari de 5 ani, respectiv 1-2-1 la adulti, dupa masa, are efect antiinflamator, reducand durerea faringiana si disconfortul la inghitire).

- Liquid C Plus (luata 1-0-1 lingurite, dupa masa, la copii, respectiv 1-1-1 lingurite, dupa masa, la adulti, are rol antiseptic si de stimulare a sistemului imunitar, sterilizand focarele microbiene existente)

- Kids Green (0-0-1, inainte de masa, calmeaza local, sterilizeaza si combate durerea, imunostimulator general, antimicrobian, mentine organismul sanatos si puternic).

Observatie: Se face o cura completa iar daca reapare se intervine asupra imunitatii.

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.