Anemiei feriprive tratament cu produse Calivita


Dupa cum ne spune si numele
, boala este o consecinta a unui nivel insuficient de fier in organism, aoasta forma fiind frecvent diagnosticata la copii

(cam 90% din totalul anemiilor).

Cauze:aportul scazut de fier in alimentatia copilului,  o absorbtie scazuta la nivel intestinal,  pierderi de fier (in sangerari mici si repetate),  o folosire exagerata a fierului de catre organism (in boli ipfectioase ca TBC, septicemii).

Manifestari. Apar frecvent intre 6 luni si 3 ani si intre 11 si 17 ani, cand cresterea corporala este rapida. Principalele semne de anemie sunt paloarea pielii si a mucoaselor (la copil se cauta la ureche, palme si talpi), oboseala la supt, apatia, somnolenta sau iritabilitalea, lipsa poftei de mancare sau un apetit capricios; parul este uscat si friabil (se rupe usor), unghiile sunt plate sau au forma de lingurita. Cresterea in greutate stationeaza, in cazurile grave poate aparea chiar retard psihomotor, marirea ficatului, splinei. Diagnosticul de anemie nu se pune, insa, numai pe baza acestor semne, fiind necesare examenele de laborator si un consult de specialitate.

Preventie.
Un rol important in prevenirea bolii la copilul mic are tratarea anemiei mamei in timpul sarcinii, asigurarea unei alimentatii bogate in fier sau suplimente de fier in ultimele luni de sarcina sau in perioada copilariei. Nu uitati: alimentatia la san previne si ea aparitia acestei afectiuni precum si diversificarea alimentatiei dupa 4 luni cu alimente bogate in fier (galbenus de ou, ficat), evitarea excesului de fainoase.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru anemia feripriva,

Anemia feripriva reprezinta o afectiune caracterizata prin scaderea cantitatii de fier sanguin determinata de cauze multiple, dar frecvent intalnita la femei - aparuta preponderent pe fondul unor dezechilibre hormonale, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Iron Plus (0-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; normalizeaza cantitatea de fier sanguin, eliminand astfel simptomele neplacute ale carentei de fier cauzata mai ales de pierderile repetate din timpul menstruatiei).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; actioneaza prin reglarea intregului ax endocrin, prevenind dezechilibrele hormonale si eliminarile necontrolate de sange).

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli printr-un aport adecvat de minerale si vitamine necesare cresterii tonusului fizic si psihic).

Observatie: Se fac 2 cure anual si nu se administreaza impreuna cu alte preparate cu fier.

 
 

 

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.