;

Fibromul uterin tratament cu produse Calivita

Fibromul uterin, cunoscut si sub denumirea de leiomiom sau miom, este o tumoare benigna (necanceroasa) care apare, in majoritatea cazurilor, din

cauza unui dezechilibru hormonal. Fibromul se intalneste la 25% din populatia feminina (la rasa neagra procentul este mai mare) cu precadere la femeile cu varste cuprinse intre 35-50 de ani. Rareori se intalnesc cazuri la femeile sub 30 de ani sau la cele dupa menopauza.

In functie de localizarea lui in uter, fibromul poate fi:

  • submucos - apare in interiorul uterului

  • subseros - apare in afara uterului

  • intramural - apare in grosimea peretelui uterului

Fibromul poate aparea ca un singur nodul sau ca noduli multipli, situatie cunoscuta sub numele de polifibromatoza uterina. Acesti noduli pot fi mici sau, dimpotriva, pot ajunge la dimensiuni impresionante (cateva kilograme). Fibromul apare si se dezvolta in perioada activa genitala a femeii dar cresterea lui este mai mare intre 40 - 50 de ani. La menopauza, fibroamele au o tendinta de regresie.

Simptome:

  • in multe cazuri, durerea este un simptom rar.

  • sangerarile menstruale anormale, abundente, la intervale neregulate si senzatia de presiune locala;

  • senzatia de presare a vezicii urinare si a rectului;

  • anemia (slabiciune, paloare, oboseala);

  • uneori dureri spontane in timpul actulu;

  • secretii vaginale albicioase cantitativ crescute.

Cauza aparitiei fibromului nu este cunoscuta inca, dar se pare ca estrogenul crescut il stimuleaza. Factorii favorizanti sunt antecedentele familiale,

obezitatea, lipsa sarcinilor si infertilitatea. Evolutia fibromului este foarte variata. Astfel, unele au o evolutie silentioasa, fiind bine tolerate de bolnave si la menopauza se pot atrofia pana aproape de disparitie. Altele insa pot creste rapid. Sarcinile aparute la femeile purtatoare de fibrom conduc la marirea nodulilor. Complicatiile netratarii fibromului sunt reprezentate de hemoragii. Daca aceste hemoragii se repeta, ele determina aparitia anemiei cronice si chiar a infectiilor. Aceste complicatii se manifesta prin febra, greturi, balonare abdominala, apetit scazut si depresie. Trebuie mentionat faptul ca doar 0,5% dintre fibroame se pot transforma in sarcom uterin (cancer uterin)

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru FIBROMUL UTERIN,

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; regleaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 2 luni continuu; echilibreaza sistemele hormonal si imunitar, crescand vitalitatea si tonusul intregului organism la femeie) sau Zen Thonic (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, prin continutul de xantone, zmeur si struguri rosii actioneaza favorabil ca antimutagenic si antitumoral la nivel de tesut uterin in aceasta afectiune).

- Green Care (1-1-2 in timpul mesei; 2 luni continuu; este extrem de indicat femeilor cu menstruatii abundente - metroragii cauzate de prezenta fibromatozei uterine - si aduce un aport echilibrat de vitamine si minerale, necesar compensarii prin pierderile sanguine).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, actioneaza in directia remisiei tumorilor de tip fibrom uterin prin continutul de soc negru, astragalus si vitamina C care intervin favorail in sfera afectiunilor ginecologice, tumorale si in edeme).

- Low-Deuterium-Oxy Crystal (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, ajuta la resorbtia fibroamelor prin aportul de oxigen activ la celule impreuna cu apa saracita in deuteriu si restructurata magnetic, combinatie care prezinta excelente proprietati antitumorale si antidegenerative).

Observatie: Se pot adminstra impreuna cu alte preparate medicamentoase, eventual prescrise de medicul specialist in obstetrica-ginecologie (acolo unde se impune in mod deosebit).

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013 Toate drepturile rezervate.