Fibroza pulmonara tratament cu utilizarea produselor naturiste Calivita

Boala fibroza pulmonara in  chistica se caracterizeaza prin secretie de mucus cu o viscozitate anormala care conduce la obstructia mecanica totala sau partiala a bronhiilor de calibru mic la care se asociaza mai tirziu prin infectii supraadaugate afectarea alveolara pulmonara (atelectazii, condensari, abcese) cu evolutie spre fibroza pulmonara, modificari insotite de tulburari de ventilatie si perfuzie.

Fibroza pulmonara implica cicatrizarea plamanului. Progresiv, sacii de aer ai plamanilor (alveolele pulmonare) sunt inlocuiti de catre tesut fibrotic, de catre cicatrice.

Cand se formeaza cicatricea (datorata, se crede, unor leziuni la nivel microscopic), tesutul devine mai gros (si mai tare, rigid), cauzand o pierdere ireversibila a abilitatii plamanului de-a transfera oxigen in circuitul sanguin. Cauzele bolii sunt variate. Fibroza pulmonara poate fi genetica, se poate datora expunerii la praf anorganic (asa cum este asbestul, talcul, silicium sau berilium) si praf organic (cum sunt bacteriile si proteinele animale). De asemenea fibroza pulmonara poate fi asociata cu infectii respiratorii (ca pneumonia ori tuberculoza) sau poate fi declansata de anumite medicamente.

Atunci cand nu se cunoaste cauza de la care a pornit boala, se vorbeste despre fibroza pulmonara idiopatica (fibroza pulmonara de etiologie neprecizata). Este ceea ce am eu.

In prezent nu exista un tratament eficient pentru fibroza pulmonara. Agentii farmacologici creati sa trateze cicatrizarea plamanului sunt inca intr-o faza experimentala, iar tratamentele care sa suprime inflamatia au doar un succes rar si limitat.

Fibroza pulmonara aceasta aduce mult rau cu sine. Chiar daca nu esti medic, citeste printre randuri in documentele de mai jos si intelege ceea ce mi se intampla.
 

- Oxigenul stabilizat lichid, sub forma OxyMax Calivita, prezinta efect benefic in cresterea imunitatii, oxigenarea celulara, imbunatirea metabolismului si circulatiei sanguine, precum si in ameliorarea simptomelor ce deriva din dificultatile respiratorii.

 

- Acizii grasi Omega 3 prezinta rol anticancerigen si de protetie impotriva imbolnarii pulmonare, prin reducerea inflamatiei si contracararea efectolor nocive ale fumului de tigara si alte elemente toxice pentru plamani.


Legenda (la "Mod de administrare"):
1-1-1   reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.