Fisuri anale tratament cu produse Calivita

Ulceratii liniare in pliurile cutaneo-mucoase ale regiunii anale, care produc dureri, mai ales noaptea.

Se recomanda:
- Sa se aplice supozitoare cu propolis,
- Cataplasme cu frunze (reci sau congelate) de patlagina,
- Sa se faca bai de sezut cu planta marul-lupului (frunze si tulpini),
- Decoct din seminte de gutui (au efect emolient).

Fisurile anale sunt o ruptura in axul longitudinal al canalului anal, interesand mucoasa si lasand descoperite fibrele musculare si terminatiile nervoase extrem de sensibile.

Ele survin ca o complicatie a bolii hemoroidale in cazul unui scaun constipat sau, dimpotriva, ca urmare a unei serii de scaune diareice.

Care sunt simptomele caracteristice ale unor fisuri anale?
Durerea atat in timpul, cat mai ales dupa defecatie, cu o perioada de

acalmie de cateva minute, care poate persista ore intregi. Poate aparea si sangerarea anala. Sfincterul anal se contracta reflex fiind spastic si impiedicand o evacuare usoara (scaune "creionate").

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural impotriva FISURILOR ANALE,

Fisura anala este o afectiune ce consta in aparitia unei leziuni pe mucoasa anusului determinate de mai multi factori cum ar fi: tulburarile de tranzit intestinal, imunitatea scazuta, igiena precara locala, statul prelungit in sezut, etc. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de

tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Acidophilus  (1-1-1 inainte de masa; 2 luni continuu; regleaza flora si ph-ul intestinal, inlaturand micozele cu candida de la nivelul colonului ce produc balonarile intestinale cu tulburari de tranzit intestinal, secretie anala si fisuri).

- Para Protex  (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; realizeaza para protectie contra bacteriilor, ciupercilor si virusurilor, sterilizand pe aceasta cale focarele infectioase prezente in tractul digestiv inferior - la nivelul rectului si anusului).

- Green Care (1-2-1 inainte de masa, este un alcalinizant deosebit care, prin contiutul de lucerna, stimuleaza purificarea tesuturilor de metabolitii acizi si refacerea peretilor mucoaselor).

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, este un bun antiseptic si antiinflamator, un regenerator la nivel celular al tesuturilor si organelor, realizand prin complexitatea substantelor active continute o eficienta cicatrizare a leziunilor mucuoasei anale si hemoroizilor ce se asociaza deseori cu acestea).

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.