FRASINUL – plante medicinale

Este prezentabil, cu lemn rezistent, cu fibre lungi si suple si având multe crengi. Simpatic, în general, dispretuit uneori pentru viata adesea dezorganizată si neprincipială pe care o duce, frasinul doreste să aibă o existentă exact după regulile pe care si le-a trasat si să-si atingă obiectivele cu orice pret. Are în plus pretentia ca toti să se poarte cu el ca si cum ar fi un bibelou de pret si să dovedească un atasament servil la idealul său de fericire. E egoist, dar sunt momente în care se dezice de linia sa obisnuită de conduită si se arată complt dezinteresat. Dă dovadă de multă intuitie, ceea ce-l va ajuta în anticiparea corectă a unor evenimente importante. Nu e prea conformist, dar felul său de a se comporta atrage multe persoane în jurul lui. Are multă sansă, pe care adesea o extinde si asupra prietenilor si cunostintelor sale.
    Este foarte ambitios, pretentios si nu se încurcă prea mult în consideratii si scrupule. Obiectivele sale, precum s căile de atingere a lor îi sunt foarte clare si nu vede nici un impediment în a-si urma drumul în viată, asa cum consideră el de cuviintă.

Dragoste: Nu va face nici o concesie îndauna idealului său de fericire conjugală si va da dovada de multă imaginatie în realizarea lui. Atrage multi reprezetanti ai sexului opus, dar nu se lasă prins decât de persoana care-i convine din toate punctele de vedere.

Frasinul se folosesc frunzele in reumatism, guta si ca diuretic sub forma de infuzie.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2011 Toate drepturile rezervate.