Ca sa aratam mai tinere putem incepe cu parul!

Suvitele de nuante mai deschise decit restul parului sint interesante si reusesc sa ascunda in mare parte firele albe. Efectul este foarte evident si de regula sta bine chiar si unei femei cu multe decenii la activ.

La coafor in general preturile sint destul de piperate, iar la suvite si mai mult. Dar cu putina indeminare o femeie care obisnuieste sa se vopseasca singura acasa poate reusi niste suvite identice cu cele obtinute la coafor, pe bani grei.

Cum se procedeaza pentru a obtine suvite

Se ia o punga din plastic mai groasa sau o casca de baie pe care o gaurim in mai multe locuri cu ajutorul unei andrele sau crosete. Peste parul proaspat spalat si bine descurcat se imbraca punga sau casca astfel gaurita, apoi se trag cu croseta suvite foarte subtiri de par prin gaurile din punga.

Se decoloreaza cu perhidrol suvitele trase afara care se pot vopsi apoi in nuantele dorite sau ramin decolorate.

Incercati si nu veti regreta, stimate doamne.  

 

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT 2005 - 2012  Toate drepturile rezervate.