Cum am slabit 100 la suta natural, fara regim

Kombucco Orientalis este un remediu natural descoperit acum citeva secole, undeva Ón Orientul Óndepartat. Kombucco Orientalis a fost adusa si Ón Romania si acum o puteti primi Ón orice oras din tara. Pentru a fi accesibil cit mai multor romani, producatorul ofera acum si o reducere de pret de 80 la suta (cu talonul din revista).

Produsul se prezinta sub forma de KIT-uri din care veti obtine 20 litri bautura, pentru o cura de 2 luni si este disponibil Ón 3 variante:  Clasic (reteta folosita de peste 2000 ani); Digestiv (utilizat Ón special pentru indigestie, colita, colita ulceroasa, constipatie, dureri abdominale, diaree, hemoroizi etc.) si Super Slim (utilizat pentru reglarea metabolismului si mai ales Ón curele de slabire si pentru obezitate, celulita si de catre cei care doresc sa ajunga la greutatea si silueta optima, pe cale naturala). Arhivele istorice arata faptul ca produsul Kombucco Orientalis era utilizat intuitiv atit pentru a trata sau a ameliora diverse afectiuni, cit si preventiv pentru mentinerea unei sanatati ideale. In anul 220 Ó.Hr., Ón China (dinastia Tsin) oamenii au ajuns sa creada chiar ca aceasta bautura are proprietati magice care asigura nemurirea.

Cercetarile recente abia acum Óncep sa confirme proprietatile benefice ale Kombucco Orientalis, proprietati care pina nu de mult erau doar intuite. Studiile arata ca utilizarea zilnica a acestei bauturi poate Ómbunatati si mentine starea de sanatate a Óntregii familii.

Stiu ca exista 3 variante ale Kombucco Orientalis: varianta clasica, Digestiv si Super Slim. Ei. Bine. Eu le-am Óncercat pe toate trei. Am Ónceput sa beau Kombucco Orientalis Digestiv pentru dureri groaznice de stomac Ón mai 1998. Durerile s-au redus de la primul flacon de 500 ml. Am continuat bind 50 ml dimineata si 50 ml seara. Dupa o saptamina am observat ca am pierdut Ón greutate. Am trecut apoi pe Kombucco Orientalis Super Slim deoarece Ómi doream mult sa slabesc. Pina Ón august slabisem 18 Kg. O data cu pierderea Ón greutate mi-au disparut ridurile de pe fata si petele de batrinete de pe miini. Dupa 2 ani de baut Kombucco Orientalis am slabit 35 kg. Nu am mai fost niciodata bolnava. Inainte obisnuiam sa racesc foarte des, ceea ce nu mi se mai intimpla acum. Nu am renuntat la Kombucco Orientalis, dar acum folosesc numai varianta clasica pentru ca pe aceasta mi-o pot permite.

Cu timpul pierderea Ón greutate a devenit mai lenta, cam 1 kg la 1-2 luni. Cineva mi-a sugerat sa ma opresc din baut pentru o vreme, apoi sa Óncep iar pentru ca pierderea Ón greutate sa fie mai rapida. Deci m-am oprit pe la Ónceputul lui noiembrie 2000. In ianuarie 2001 am facut gripa. A fost Óngrozitor si nu dadea semne de vindecare. Ma simteam extrem de obosita si am facut congestie pulmonara, febra foarte mare etc. Dupa vreo 10 zile am Ónceput sa beau cite 3-400 ml/zi. Dupa vreo saptamina m-am facut bine si am Ónceput din nou sa pierd Ón greutate rapid, dar oricum nu o sa ma mai opresc vreodata din baut. Parerea mea este ca pentru efectele pe care le are, merita sa o folositi zilnic.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2012  Toate drepturile rezervate.