Ghid de ACCESORII

O glugă hazlie sau o pereche de ochelari de soare îndrăzneață? Cu accesorii potrivite poți aduce mult farmec în garderoba ta. Piese de bază fără culoare care nu mai sunt tocmai actuale, pot fi pline de efect și chiar la modă. Să începem!

 Cordoanele

Purtate lejer sau strâmt peste șold ori fixate pe talie, cordoane­le se pretează perfect pentru a înveseli imediat o vestimentație monotonă.

 Lanțurile

Lanțurile argintii sau aurii arată extravagant daca sunt purtate încrucișate peste șold.

 

Elasticele

Cordoanele elastice accen­tuează și sunt ideale pentru talia subțire.

 Curele Baggy

Așa-numitele curele pen­tru șold, cu buzunare, au aspect sportiv, sunt practice, încăpătoare.

 Cele de piele

Cordoanele de piele se potrivesc la jeanși.

 Legat rapid!

O basma sau un batic, o eșarfă pentru toate situație; legată la gât, înfășurată peste umeri sau peste șold, sau purtată pe cap. Un acce­soriu imbatabil!

 Detaliu

Înlocuitor ai cordonului: un batic răsucit și tras prin găicile de la Jeanși; este de-a dreptul perfect!

 Umerii

Baticurile mari, din materi­ale vaporoase sau stofe de lână moi pentru iarnă înviorează jachetele și blazerele modeste.

 Capul

Un batic răsucit, legat la gât sau legat în formă de glugă cu un nod în spatele capului arată deosebit de bine în cadrul mo­dei aerisite de vară.

 Decent

Mici baticuri la gât arată întotdeauna fru­mos și, în funcție de model și culoare, pot fi purtate la îmbrăcă­mintea sport sau la cea clasică.

 Lanțuri, medalioane, perle și multe altele!

Și cel mai plictisitor și simplu tricou vechi poate arăta deosebit dacă așezi corect podoaba. Podoaba nu trebuie să fie scumpă. Înfige-o, leag-o… fă ceva dar probează pur și simplu! Ce e mai scump arată de obicei și mai bine.

 Perle, perle

Șiragurile de perle arată nemaipomenit și purtate în jurul șoldului. Vechiul blazer poate să devină la modă cu un simplu ac, perle, nasturi sau lanțuri.

Și imediat ai o broșa, pe care nu ai putea-o cumpăra nici dacă ai da bani mulți!

 Trupul

Nu exagera cu prea mul-te lanțuri purtate unul peste altul în același loc. Accentuează și alte părți ale corpului cu cer­cei, brățări și inele fru­moase.

 În poșetă

Trebuie să existe o poșet㠖 undeva trebuie purtate lucrurile importante. Ca piesă de bază se potrivește o poșetă mare, de culoare neutră: ea trebuie să aibă utilizări multiple și se poate purta și la cele mai diferite vestimentații.

 

Culori

O invenție bună sunt poșetele de culoare albastră, maro sau neagră. din piele rezistentă la uzură.

 

Rucsac

Aruncă-l pe spate și brusc… ai uitat deja de el! Un rucsac este cea mai confortabilă variantă de poșetă și absolut de bun-simț.

 

Poșete

O poșetă plictisitoare o poți de­cora cu borduri, piese care atâr­nă sau broderii de piele.

 Glugă sau fes...

În funcție de tip și de vestimentație, femeile apelează la acoperitori pentru cap sportive, izbitoare sau clasice. Există o selecție imensă care te așteaptă.

 Stil

Pălăriile simple se deco­rează simplu cu scoici, butoni sau perle.

 Moda verii

Inscripții sau modele împrăștiate pe pălăriile de paie arată hazliu.

 Ca aurul

Pălăriuțele și glugile arată întotdeauna minunat și nu au efectul de a conferi prea mult stil. Cumpără-le în culorile de bază, putându-le combina.

 Unicate, făcute de tine

Realizează chiar tu podoabe unicate, surprinzătoare. Cumpără-ți o simplă curea din piele, trage-o printr-un buton decorat sau o cruce de argint.

  Farmecul ochelarilor

Nu trebuie să fii neapărat mioapă pentru a ieși în lume cu o pereche de ochelari așezați pe cap sau pe nas. De mult este valabil faptul că este șic și subliniezi stilul îmbrăcămintei cu o pereche de ochelari individuali.

 Protecție solară maximă

obții cu lentile de culoare gri închis sau maro.

 Ochelari colorați

Există în culori pastel, delicate sau nuanțe puternice de culori. Acești ochelari aduc putere și fac ca lumea sa apară într-o lumină veselă.

 Forma potrivită, optimă

ai găsit-o atunci când rama oche­larilor urmează riguros linia sprâncenelor.

 ABC-ul pantofilor

Pantofii trebuie să poată fi întotdeauna folosiți în mod variabil. Modelele de bază se potrivesc oricare! vestimentații: pantofi sport, plați, cizme lejere și pantofi simpli, ușor eleganți.

 Asortare

Pantofii în culorile clasice maro, albastru și negru se potrivesc celor mai diferite vestimentații

Eleganță

Cine vrea să își pună în valoa­re picioarele frumoase, ar tre­bui să aleagă pantofi și ciorapi în culori atrăgătoare.

 Culori intense

Dacă îți plac culorile, află că pantofii colorați conferă un farmec deosebit.

 Cadrul surprinzător

îl reprezintă un punct care să atragă privirea – însă trebuie să se potrivească cu forma feței. La o față rotundă se potrivesc ochelari lați. Fețele colțuroase arată mai bine cu ochelari mari, dar cu forme drepte.

Tocuri nu prea înalte

Mai potriviți și mal comozi pen­tru picior sunt pantofii cu tocuri de 5-7 cm înălțime

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2012   Toate drepturile rezervate.