Si ce este mic ARATA MARE!

Aceasta își doresc toate fetele cu o înălțime sub 1,60 m. în școală sau în cercul de prieteni, multe fete rea­lizează că ele sunt printre cele mai mici. însă și

aici este valabil: cu o vestimentație corectă, poți s㠄trișezi că ești mare".

 Proporțiile trebuie să se potrivească

De aceea ia mâinile de pe catra­fusele mari! îmbrăcămintea de mărime prea mare te face să apari și mai mică; te „îneci" cu adevărat în ea. Pentru ca proporțiile să se potrivească, trebuie să îți alegi piese de îmbrăcă­minte apropiate de figura ta, croite după un tipar îngust.

 Trucuri optice cu efect compensator:

Cu pantaloni sau fuste în culori în­chise, combinate cu corsaje de culori deschise picioarele par mai lungi.

Se vor evita pantalonii cu manșetă sau șosetele și ciorapii trei sferturi la șort sau fustă mini. Ele formează, optic, linii transversale și scurtează astfel lungimea picioarelor.

Pentru fetele mici și slabe, fustele scurte sau aproape mini sunt ideale.

Fetelor mici, durdulii, le stau cel mai bine fustele strâmte, care se ter­mină deasupra genunchilor.

Blazerele ușor cambrate pe talie, lungi până la șold, sau jachetele scurte dau corpului forma optimă. Extrem de nefavorabile sunt jachetele lungi și largi. Te fac să pari mai mică decât ești și arată ca paltoanele care stau prost pe oricine.

 Jocul culorilor

Culorile deschise și intense atrag privirile. Cu cât le porți mai sus, cu atât pari mai ma­re și mai slabă. Un mic exemplu ar fi un T-shirt (tricou) de culoare roz, care, purtat cu pantaloni strâmți și negri, abate privirea de la talie - mijlocul optic - și lungește puțin corsajul. Acest joc de culori este valabil și pentru picioarele scurte, adesea problema principală la persoanele mici.

 DE ACEASTA depinde

 Avantajează:

Dungile verticale lungesc. Redu accesoriile, altminteri vei arăta ca un pom de Crăciun.

Alege vestimentațiile într-o singură culoare sau combinațiile de culori, pentru că o astfel de haină scurtează ținuta.

Materialele curgătoare, fine și strâmte lungesc optic trupul.

Dacă vrei modele, atunci să fie mici și decente. Pantofii cu toc moderat aduc trei sau patru cen­timetri în plus.

 Dezavantajează:

Modelele mari, supradimensionate au efect optic obositor.

Gulerele mari și porțiunea umerilor supradimen­sionată te face mai scundă. Basmalele mari te fac mică. Mai multe straturi de îmbrăcăminte suprapuse nu sunt deloc potrivite - parcă te scufunzi în ele. Evită neapărat tocurile extrem de mari, deoarece în acest caz proporțiile nu se mai potrivesc, ceea ce te dezavantajează sigur.

 URIAȘĂ?

Fetele mari simt statura lor adesea ca fiind neformalistă și își ascund feminitatea într-un look de jeans. Dar ridică-ți capul și fii la înălțimea mărimii tale! Fetele înalte pot să își permită orice stil, dar ceva cu ade­vărat surprinzător.

 Îmbrăcămintea lungă

Hainele lungi sunt special croite pentru fetele înalte, îmbrăcămintea lungă conferă o ele­ganță aparte fetelor înalte. O astfel de vesti­mentație îți dă posibilitatea să combini diferite piese în diverse culori și materiale dacă vrei să ai o ținută modernă.

 Cu astfel de haine arăți mare:

Pentru fetele care au o înălțime mai mare ideale sunt hainele lungi, croi­te astfel încât dau senzația unei siluete curgătoare. Defavorizatoare pentru acestea sunt rochiile jucăușe, de fetiță.

Ai curaj pentru modele surprinzătoare și tăieturi generoase, deoarece pe aces­tea și le pot permite cu adevărat numai cele mari.

Frumoase sunt paltoanele lungi până în pământ, căci în cele mici parcă te-ai scufunda.

Jachetele, blazerele și bluzele ar trebui să ajungă cel puțin până la coap­sele tale și în acest fel proporțiile ar fi egalizate. Jachetele scurte, gen ca­setă, și corsajele mici par adesea prea mici și se pierd în lungimea corsajului. Deci, apare tocmai opusul: optic pari și mai înaltă!

 Pusă pozitiv în scenă

Foarte de efect la fetele înalte sunt blazerele lungi, puloverele și cămășile lejere. Dacă picioarele sunt frumoase, shorturile scurte și fustele mini arată foarte feminine, însă poți uneori să porți și fuste sau rochii lungi, în culori puternice, în fond nici nu surprinzi privirile, deci arată tot ceea ce ai!

 Corect:

Corsajele fără mâneci sunt ideale pentru a accen­tua brațele frumoase și lungi. Accesoriile decorative, gulerele sau volanele mari atrag privirea.

Culorile surprinzătoare, vii sunt optime pentru mărimea ta.

Imprimeurile mari și modelele pe suprafețe mari sau combinația de modele pun accente. Pantofii cu toc jos sau pantofii plați, cu multe detalii au grijă să întrerupă linia optică a picioarelor tale.

 Greșit:

Piesele de îmbrăcăminte care sunt lungi, având așa-numita formă de furtun, lungesc mai mult.

Imprimeurile cu modele mici par că se pierd în ținuta vestimentară.

Modelele lungi te fac și mai înaltă.

Hainele scurte formează linii optice transversale, întrerup proporțiile și prin aceasta arată prost și adesea prea mici mai ales n comparație cu ținuta fetelor înalte.

Pantofii unii, într-o culoare deschisă, pot fi ușor comparați cu niște submarine.

 Variază și compartimentul cu confecții pentru bărbați. Hainele bărbătești îți vin grozav și se pot combina nemaipomenit de bine cu lucruri feminine, în plus, pan­talonii normali au la tine adesea „cota maximă".

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.