Ce purtam toamna asta

Ce femei reale se poartă în această toamnă este destul de diferit de ceea ce este posibil să fi văzut pe prezentari de moda sau in moda reviste. Acesta

nu poate fi ceea ce este pe ecran la magazin ferestre sau pe manechine. Femeile reale în Columbia nu sunt modele de moda, nici nu sunt mulți dintre ei putea să facă cumpărături de moda high-end. Deci, acest week-end, așa cum suntem bombardați de o gamă amețitoare de culori luminoase, tricoturi chunky, blugi model si strălucirea, am întrebat femeile reale în Columbia, ceea ce poartă în această toamnă. Răspunsurile ar putea să vă surprindă.


Topuri si pulovere la vânzare la Lane Bryant
Patti este una dintre femeile norocoși, care pot purta culori neobișnuite foarte bine. Ea arată foarte bine în mustar, kaki portocaliu, ars și splinuta. Treaba lui Patti cere pentru afaceri purta cinci zile pe săptămână, iar ea a ales să adaugi pe POP de culoare in aceasta toamna cu CAMIS dantelă-muchii sub topuri, tricouri și jachete. Fără a întinde bugetul ei, ea a adăugat șase CAMIS luminoase de la Walmart pentru aproximativ 29 $.Maggie este o casnică cu trei copii mici. Maggie iubește epocă și nostalgie, dar ea este limitată de un buget strans. Ea a petrece cele mai multe zile în trage-pe pantaloni și teuri, și consideră că o tunica frumos sau camasa supradimensionate posibilitatea să te îmbraci aproape orice tinuta. In aceasta toamna, Maggie a adăugat o lungă safir cămașă lenjerie pintucked de la J. Jill , la vânzare pentru 29.99 dolari.

Beth îi place să fie la înălțimea de moda si are figura să-l scoate cu succes. Ea va purta tocuri platforma de margele, chiar dacă acestea nu sunt deloc confortabile și se va asocia o geanta cu franjuri de culoare galbenă, cu blugi în dungi roșii. Deoarece bugetul Beth nu poate potrivi stilul ei, ea frecventează magazinele de cumpătare , care caută chilipiruri. Moda găsit-o pentru căderea a fost un brand nou Jessica Simpson geanta sarpe, achiziționate de la Goodwill pentru 25 de dolari.

Kathryn este o femeie care intotdeauna arata bine, dar nu atrage atenția sau iese în evidență. Ea ar putea trai fericiti in blugi si teuri. Personale locurile ei preferate de cumpărături sunt puncte de LL Bean si End Land . Kathryn are grijă excelent de hainele ei, și garderoba ei clasic de multe ori dura ani de zile. Plus ei pentru căderea a fost de două LL Bean Pima bumbac teu cu maneca lunga.

Gloria îi place să poarte haine care se potrivește. Ea va coordona mereu topuri cu fuste sau pantaloni, fie imbracat de munca sau pentru a juca. Ea a
potrivire costumele din mai multe culori, și încearcă să coordoneze bijuterii ei pentru un aspect complet tras-împreună. O femeie dimensiune plus, Gloria iubește Lane Bryant vânzări și oferte speciale clearance-ul. Ei noi completări toamna au fost două topuri de moda si un pulover cardigan cu dungi, în prezent vanzare la pretul de 40%.

Nu ne poate arata ca am pasit dintr-o revistă, dar știm stilul nostru, să rămână aproape de zonele noastre de confort, și știu cum să fie cumpărători de moda gospodar. Poate ar trebui să-l agită un pic și să încerce ceva nou in acest an. Mulțumesc, doamnelor, pentru schimbul de poveștile tale.
 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.