Mastile cosmetice

Din iarna am intrat cam in trap saltat direct in vara si iata ca am lepadat caciulitele, baticurile, capisoanele, sepcile, am pus in dulapuri hainele cu gulere inalte si mantourile cu gluga. Fata noastra este expusa soarelui, brizei, dar si privirilor celorlalti.  V-ati gindit cam cum aratati? Adica v-ati uitat, doamnelor, bine de tot, cu simt de raspundere, vreau sa spun, in oglinda? Daca nu, ia uitati-va! Nu sint deloc convinsa ca va place tot ce vedeti.

Una are tenul uscat precum scrumul de tigara, alta il are ca pielea de gisca de gras, nu toate femeile sint perfecte! Nu va place cum aratati? Vreti sa dati gata pe cineva? Vreti, mai ales, sa umblati cu capul ridicat si cu nasul pe sus prin societate si prin oras? Vreti ca barbatii sa intoarca rapid capul dupa dumneavoastra? Atunci ia cititi mai jos ce sfaturi va da Cristina Ciuca, mangerul a trei saloane de frumusete, binecunoscute in Bucuresti si in Romania si o femeie care se pricepe sa isi intretina frumusetea. De altfel, pregatesc un interviu cu Cristina Ciuca, pe care am rugat-o sa ne dea lamuriri amanuntite asupra acestor masti de mare eficacitate. Urmariti, deci, interviul in numarul viitor al revistei. 

Acestea sint amestecuri de substante care, aplicate pe piele si  mentinute o perioada, au asupra acesteia o actiune emolienta, hidratanta, calmanta, descongestionanta, sicativa, tonifianta, in  functie de compozitia amestecului folosit. Ele stimuleaza  circulatia sanguina periferica, regenereaza tesuturile, inchid  porii si atenueaza ridurile.

Cind si cum se aplica

Mastile se aplica  intotdeauna pe fata extrem de bine curatata, pentru a putea actiona eficient in profunzime.

Orice masca, ca si orice produs de intretinere, va fi aplicata atit  pe git, cit si pe decolteu, portiuni foarte vizibile, ce au nevoie de  ingrijire la fel de mult ca si fata.

Efectele mastilor cosmetice sint variate, in functie de  substantele  care  intra in compozitia lor si de tipul de piele pe  care il tratam.

Despre mastile ermetice

In  cazul  mastilor ermetice propriu-zise, cum este masca de  parafina sau masca termoefect, acoperirea pielii fara ca sa se acumuleze in ea umiditatea, ceea ce duce la hidratarea pielii si prin deschiderea porilor, la eliminarea  impuritatilor din piele. Capilarele sanguine sint dilatate, circulatia sanguina si nutritia  pielii find activate. Dupa scoaterea mastii, tenul va arata mai  curat si mai proaspat.

In cazul mastilor cu simpla aplicare in strat gros pe piele, scopul  principal este migratia ingredientelor active din  masca in tesut.  

MASCA TERMOEFECT cu proprietati astringente si descongestive

Este o masca-specialitate care va uimi chiar si cele mai fidele cliente ale salonului.

Se prepara la momentul aplicarii dupa reteta prescrisa, se aplica pe fata pe un suport de tifon un timp si se lasa sa actioneze.

În momentul solidificarii, aceasta degaja caldura, deci primul rezultat important al acestei masti este ca îmbunatateste la maximum efectele oricarui tratament.

Contine ingrediente active deosebit de nutritive cum ar fi: sulfat de calciu, carbonat de calciu, magneziu, silicati.

Este indicata pentru orice fel de tip de ten la final de tratament.

Aplicata pe suport de hidratare, actioneaza în profunzime si creeaza o baza indispensabila pentru conservarea tenului si supletei pielii.

Calmeaza si hraneste pielea iritata datorita dilatatiei vaselor capilare, uniformizind, în acelasi timp, culoarea pielii.

Are execelente proprietati astringente si descongestive.

Masca purifianta cu namol termal si alge

Cum sa o folositi

- Demachiati ochii si buzele cu Demachiantul bi-fazic pentru ochi din gama LENDAN - Natural Line

- Curatati tenul cu lapte demachiant si tonic din gama LENDAN Natural Line (folositi produsele în functie de tipul tenului)

- Îndepartati excesul de celule moarte folosind exfoliating cream peeling sau absolute glyco peeling din gama LENDAN Natural Line

- Se sta la aburi circa 5-10 minute

- Daca este necesar, îndepartati impuritatile

- Aplicati serul din gama LENDAN, în functie de tipul tenului

- Goliti într-un bol plicul cu Namol Termal Purifiant

- Masurati 15 ml de Lotiune Purifianta de Alge folosind cupa din kit

- Adaugati lichidul peste continutul bolului, amestecind cu o spatula

- Folosind o pensula aplicati imediat amestecul pe toata fata, începind de la git spre frunte

- Lasati sa se usuce si sa «lucreze» timp de 15-20 min

- Se recomanda stropirea mastii cu Lotiune Purifianta de Alge pentru a se umezi

- Încheiati tratamentul aplicind cea mai potrivita crema din gama Lendan

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005  - 2012  Toate drepturile rezervate.