SANII mei sunt prea MICI!

La vârsta pubertății, multe fete sunt preocupate de mărimea bustului lor. Dacă este mic, majoritatea se simt cu piept plat și sunt foarte nefericite din acest motiv, însă nici o grijă, odată cu înaintarea în vârstă, forme­le tale devin mai feminine. Evident și acum poți fermeca cu ceva mai multă formă și umplutură.

 Forme feminine

Corsajul corect, care amplifică bine un bust mic, este de o importanță enormă. Bluzele izbitoare, T-shirt-urile (tricourile) sau hainele cu buzu­nare ori cu volănașe pun accente. Un sutien cu cupe căptușite sau cu ridicături laterale simulează un piept mai mare.

 Acestea te fac să arăți mai plată:

Corsaje negre

Rochiile care accentuează total ta­lia sunt strânse pe corp. Și aceasta pentru că un corsaj, comparativ cu partea de jos, pare și mai îngust decât este.

Dacă nu porți sutien, vei părea cu siguranță mai plată, deoarece ele conferă bustului tău volum și formă.

 Ideale pentru un bust mic:

Corsaje izbitoare cu imprimeuri și cu dungi.

Fetele cu circumferința bustului mare trebuie să evite multe șiraguri de perle sau lănțișoare la gât cu medalioane izbitoare, însă tu poți să le porți.

Mai multe straturi de haine purtate unul peste altul în stilul Look-ului lung, dau volum.

 PIEPTUL meu este prea MARE!

Una dintre problemele des întâlnite la fetele cu circumferința bustului mare: proporțiile nu sunt echilibrate și în ansamblu dau durduliu, adesea dolo­fan. Totuși le poți ascunde delicat, cu mici trucuri.

 Ideale pentru pieptul mare

Modelele mici, decente sunt rezer­vate.

Umbririle colorate, reținute și închise la culoare micșorează din punct de vedere optic. Dacă vrei să îți arăți pielea și să fii sexy, formele de decolteu ovale, în U sau rotunjite te avantajează cu siguranță.

Dacă ai un piept mare și peste corsaj sau peste sutien vei îmbrăca și vei purta o cămașă încheiată lejer, vei obține un decolteu ademenitor, fără a arăta „prea mult".

 Echilibrarea perfectă vine bine

Renunță neapărat la corsajele imense; te fac mai plină în ansamblu. Mai bune sunt bluzele, tricourile și puloverele care înconjoară ușor cor­pul. Printr-o ușoară cambrare pe talie se realizează o siluetă frumoasă.

 Cum arăți mai durdulie:

Prea multe detalii, borduri sau buzunare purtate în zona pieptului îl accentuează mai mult. Cordoanele late în talie atrag privirea asupra pieptului. Jachetele în formă de casetă exagerează prea mult Pentru o ținută elegantă și potrivită, se recomandă ca accesoriile din zona pieptului să fie reduse. Este bine, de asemenea, să eviți decolteurile împodobite și izbitoare sau volănașele.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2012   Toate drepturile rezervate.