%                                        

Full Spectrum de la Calivita la pret 36.80 lei contine 90 tablete 

Dacă doriţi să deveniţi membru al Reţelei CaliVita sa beneficiati de 10 % reducere si Curier Gratis, vă rugăm să accesaţi următorul link http://calivita.ro/registration/0402106220/

 Comenzi Calivita    0736.702.053 / 0773873053   comenzicalivita@gmail.com

 

Valoarea coletului Taxe Posta Romana Taxe firme curierat
1 - 400 lei 7 lei 15 lei
peste 400 lei GRATUIT GRATUIT

   Full Spectrum vitaminele sunt substanţe organice indispensabile vieţii, pe care organismul nu le poate sintetiza în cantităţi suficiente sau nu le sintetizează deloc. Alimentele consumFull Spectrumate în mod obişnuit conţin vitamine într-o măsură prea mica.Full Spectrum adaosul de vitamine este absolut necesar pentru sănătatea fiecăruia,  nu doar pentru sportivi sau pentru cei ce desfăşoară activităţi fizice sau intelectuale cu mare consum de energie.  Alimentele consumate în mod obişnuit conţin vitamine într-o măsură prea mică. Poluarea, devenită astăzi o problemă reală, stresul cauzat de ritmul alert de viaţă, alcoolul, nicotină, cofeină, conservantele, anticoncepţionalele şi multe alte substanţe chimice, sporesc necesarul de vitamine, mai ales al celor care locuiesc în marile centre urbane. Full Spectrum contine Vitaminele nu sunt substanţe miraculoase, dar sunt necesare creşterii şi dezvoltării organismului. Unele vitamine reglează procesele biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice şi în sfârşit, există vitamine care influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului. Deoarece vitaminele îşi exercită efectele în mod sinergic, se recomandă utilizarea preparatelor polivitaminice. 

 

Afectiuni si simptome unde este indicat
Full Spectrum

Mod administrare Full Spectrum

Dimineata-Pranz-Seara

Activitate fizica (stimulare)

Adolescenti 14-18 ani - prev.

Adulti (18-50 ani) - preventiv

Alcoolism

Anemie

Atentie

Boala Vilebrand

Convalescenta

Copii 1-14 ani, dezv. armonioasa

Cresterea rezistentei musculare

Dischinezie biliara

Hepatita

Malabsorbtie intestinala

Oboseala

Persoana in varsta - preventiv

Stres

Varsat de vant

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

1-0-0

Full Spectrum - Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul nu le sintetizeaza deloc sau le sintetizeaza in cantitati insuficiente. Anumite vitamine se gasesc doar in cantitati reduse in alimentele consumate. Deoarece alimentatia nu asigura intotdeauna vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul suplimentelor alimentare cu multivitamine este extrem de benefic pentru buna functionare a organismului.

Un aport corespunzator de vitamine este absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu numai sportivilor sau celor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale intense. Poluarea (a aerului, a apei, sonora etc.), devenita astazi o problema foarte serioasa, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticonceptionalele si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc in marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism. Pe langa faptul ca, datorita acumularii efectelor nocive ale poluarii mediului inconjurator, necesarul de vitamine si substante minerale al organismului a crescut, continutul in micronutrienti (vitamine si substante minerale) al legumelor si fructelor a scazut. De aceea, in zilele noastre este absolut necesar consumul de suplimente alimentare precum Full Spectrum.

Vitaminele nu sunt substante miraculoase, dar sunt indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea organismului, pentru vitalitate si pentru mentinerea unei stari generale bune. Unele vitamine regleaza procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate in metabolismul celular si, in sfarsit, exista si vitamine care influenteaza in mod direct diverse functii ale organismului.

Necesarul zilnic de vitamine creste o data cu cresterea intensitatii activitatii fizice (cand se mareste necesarul de proteine si glucide al organismului) si, astfel, consumul de suplimente alimentare devine absolut necesar. Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergie, o cantitate mai mare dintr-o vitamina sau alta va atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice. O importanta deosebita o are raportul dintre diversele vitamine. De exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1:1.

Functionarea normala a organismului necesita, alaturi de vitamine, si prezenta unor substante minerale. Acestea din urma sunt furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului. Din acest motiv, se prefera utilizarea preparatelor complexe, care contin atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata.

Organismul poate utiliza mineralele in cel mai eficient mod in forma chelatata. In organismul multor persoane, chelatarea unor minerale se realizeaza ineficient si, din aceasta cauza, suplimentele minerale ajunse in organism nu se pot utiliza integral. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, iar din aceasta cantitate jumatate se elimina. Mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.

Full spectrum este un complex de multivitamine care contine majoritatea vitaminelor si o parte din mineralele necesare functionarii corecte a organismului.

Conceperea si comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. Full Spectrum contine In asemenea produse, substantele active sunt inglobate in substante-suport, a caror absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu-se astfel un nivel sanguin constant de vitamine. Substantele-suport fara absorbtie lenta duc la o absorbtie rapida, iar cantitatea care nu poate fi utilizata imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2-3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe de multivitamine Full Spectrum il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat. Full Spectrum contine de asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila, in concluzie, substantele lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange. Exista si multivitamine care au in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic. Full Spectrum contine  Acidul glutamic reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare, diminueaza extenuarea psihica. De asemenea, actioneaza benefic in starile depresive si ajuta la combaterea alcoolismului, accelereaza vindecarea ulcerelor.

Afectiuni si simptome in care este recomandat Full Spectrum vitamine si minerale
Acnee Activitate fizica (stimulare)
Adolescenti 14-18 ani - prevenire.
Adulti (18-50 ani) - preventiv
Alcoolism Anemie
Atentie
Boala Vilebrand
Convalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Dischinezie biliara
Hepatita
Malabsorbtie intestinala
Oboseala
Persoane in varsta - preventiv
Stres
Varsat de vant

Important!
-
Full Spectrum Pentru ca majoritatea acestor produse contin si vitaminele complexului B in doze mari, nu este necesara asocierea altor vitamine din gama B, cu exceptia situatiilor de stres puternic sau in cazul unor recomandari exprese.
-
Full Spectrum  Datorita continutului ridicat de vitamine din complexul B, consumul acestor preparate s-ar putea sa fie insotit de colorarea urinei, asociata cu miros specific.
-
Full Spectrum contine Acidul glutaminic este un posibil alergen. De aceea, la semne de alergie este recomandata sistarea administrarii preparatului.

Mod de administrare Full Spectrum ca supliment alimentar, 1-3 tablete pe zi in timpul meselor sau conform recomandărilor.

O tabletă Full Spectrum conţine:
Vitamina A (beta-caroten) 1.500 UI
Vitamina E (D alfa tocoferol acetat) 7 U.I.
Vitamina C (extract din măceşe) 60 mg
Vitamina B1 (tiamin hidroclorid) 1 mg
Vitamina B2 (riboflavină) 1,1 mg
Vitamina B6 (piridoxin hidroclorid) 1,2 mg
Vitamina B12  
(concentrat de cobalamină) 1 mcg
Niacianamidă 10 mg
Bitartarat de colină 20 mg
Inozitol 20 mg
PABA (acid para-aminobenzoic) 5 mg
Biotină 40 mcg
Acid pantotenic 5 mg
Acid folic 200mcg
Rutină 4 mg
Bioflavonoid complex din lămâie 4 mg
Hesperidină complexă 2 mg
Betaină HCl 10 mg
Iod 80 mcg
Calciu (chelatat cu aminoacizi) 50 mg
Fier (chelatat cu aminoacizi) 4 mg
Magneziu (chelatat cu aminoacizi) 25 mg
Cupru (chelatat cu aminoacizi) 1,5 mg
Zinc (gluconat) 10 mg
Crom (GTF) 25 mcg
Seleniu (chelatat cu aminoacizi 20 mcg
Mangan (chelatat cu aminoacizi) 3 mg
Potasiu (gluconat) 10 mg
Molibden 10 mcg

                                                                                 Cantitatea:      

Categorii Produse

 • Promotii Calivita
 • Produse CaliVita
 • Vitamine
 • Minerale
 • Antioxidanti
 • Multivitamine
 • Pentru slabit
 • Pentru digestie
 • Pentru bebelusi
 • Pentru copii
 • Imunitate
 • Pentru gravide
 • Pentru menopauza
 • Pentru barbati
 • Pentru batrani
 • Detoxifiere
 • Revitalizare
 • Articulatii Oase
 • Filtre apa Calivita
 • Cardiovasculare
 • Cancer Profilaxie
 • Potenta Fertilitate
 • Antistress Depresie
 • Memorare Concentrare
 • Antivirale Antigripale
 • Acizi Grasi Nesaturati
 • Hepatoprotectoare
 • Protectie ochi Vedere
 • Cu Plante Medicinale
 • Din mediul marin
 • Reumatism Dureri articulare
 • Afectiuni si Tratamente
 • Inscriere Calivita
 • [Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
  [Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
  Google
   
  COPYRIGHT © 2005 - 2016  Toate drepturile rezervate.