Furunculoza tratament cu produse Calivita

Furunculoza se manifesta prin aparitia de mici abcese pe piele, numite furuncule sau, in termenii medicinii populare, buboaie. Ele se intalnesc

mai frecvent pe fata, ceafa si spate. Aceasta suferinta poate dura saptamani, luni si uneori cativa ani, aparand mai ales la tineri, la bolnavii de rinichi sau cu diabet zaharat. Igiena precara este unul din factorii favorizanti ai furunculozei.

Masuri igienice:

- rufele de corp vor fi mai intai fierte, apoi spalate, ca de altfel si lenjeria patului, si schimbate zilnic in timpul tratamentului;
- tratamentul corect al bolilor care favorizeaza furunculoza.

Alimente interzise: dulciuri, produse de patiserie, branzeturi fermentate, peste, vanat, organe, vin, cafea etc.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru FURUNCULOZA,

Furunculoza este o afectiune ce consta in exteriorizarea la nivelul pielii sub forma de abcese a unei infectii sanguine bacteriene ce apare in copilarie, adolescenta, la bolnavii diabetici - cu risc infectios crescut. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex  (1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani si 1-1-1 la adulti, in timpul mesei, are rol antibacterian-antiseptic si antiviral, contibuind la cresterea imunitatii contra afectiunilor microbiene)

- Virago  1-1-0 dupa masa la copiii mai mari de 5 ani, respectiv 1-1-1 la adulti, stimuleaza imunitatea pasiva microbiana, atat in ceea ce priveste microorganimele bacteriene (cele care dau furunculoza, in general stafilococul), cat si in cazul altor microorganisme.

- Ocean 21  (1-1-1 lingurite la copii dupa 5 ani si 1-1-1 linguri la adulti, administrate inainte de masa, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului, prevenind recidivarea furunculozei).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, prin continutul bogat in Echinaceea si Soc Negru, este recomandat persoanelor cu leziuni ale pielii precum Furunculoza; pielea se detoxifica si se regenereaza sub influenta celor doua plante).

Observatie: Se face o cura completa de 3 luni necesara sterilizarii eficiente a focarelor infectioase si prevenirii recidivelor.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.