Giardioza sau lamblioza tratament cu produse Calivita

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru GIARDIOZA (sau LAMBLIOZA),

Giardioza sau Lamblioza - numita si giardia sau lamblia - este o boala intestinala cauzata de infectia parazitul Giardia Lamblia.

Simptomele sunt diaree, crampe abdominale, flatulenta si simptome generale de rau intestinal. Simptomele care apar la copii sunt reprezentate de deficitul de crestere si luare in greutate. Este posibil sa nu mai existe simptome si inca sa fie prezenta infectia parazitara. Pentru tratarea acestei parazitoze recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

Reteta pentru copii:

- Oregano Oil (3-3-3 picaturi in pahar cu apa dupa masa, efect de protectie antiparazitara, regland in acelasi timp flora intestinala a copilului).

- Noni (1-1-1 lingurite inainte de masa, normalizeaza apetitul alimentar la copiii cu parazitoza digestiva si combate anemia secundara parazitozei).

- Green Care (1-1-1, dupa masa, 2 luni continuu, cicatrizeaza leziunile intestinului cu ajutorul clorofilei. Mediul alcalin realizat este neprielnic parazitilor, iar vitaminele si mineralele prezente revitalizeaza organismul afectat de prezenta parazitului. Formula este adecvata copiilor mai mari de 5-6 ani care pot inghitii tabletele; in caz contrar, continutul tabletei se va dizolva in mancare).

Reteta pentru adulti:

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, are efect direct antiparazitar si antimicroiam general).

- Virago (1-1-1 dupa masa, stimuleaza imunitatea pasiva antimicrobiana si combate recidivele parazitare).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza flora intestinala prevenind acumularea bacteriilor si parazitilor. ).

Observatie: Se efectueaza o cura de 2 luni continuu.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.