Glaucomul tratament cu produse Calivita

Glaucomul prezinta o afectiune oculara, mai exact un complex simptomatic, ce se caracterizeaza prin crestere nociva a presiunii intraoculare,

degradarea fibrelor nervoase retiniene, alterarea specifica a nervului optic si, respectiv, dereglarea ireversibila si progredienta a functiilor vizuale.

Glaucomul este o afectiune a nervului optic. Nervul optic coduce la creier imaginile captate de retina. Foarte multa lume stie ca glaucomul are legatura cu presiunea din ochi. Cu cit este mai mare aceasta presiune cu atit cresc sansele de a afecta nervul optic.
Desigur presiunea intraoculara nu este singurul factor in producerea glaucomului dar ramine cel mai important factor de risc.Nervul opic este format dintr-un numar foarte mare de fibre nervoase. Glaucomul poate afecta la inceput doar unele dinte aceste fibre provocind “insule”in cimpul visual.Multi pacienti nu observa aceste puncte “oarbe” decit atunci cind boala este foarte avansata.Atunci cind intregul nerv optic este distrus survine orbirea.Diagnosticul precoce si tratamentul de catre un oftalmolog reprezinta cheia in prevenirea distrugerii nervului optic. Principalele tipuri de glaucom

Boala numita glaucom este carcterizata prin cresterea anormala a tensiunii intraoculare datorate hipersecretiei sau mai frecvent tulburarii de eliminare (excretie) a umorii apoase care determina in final excavatia papilei nervului optic si atrofia acestuia. Afectiunea determina initial eclipse vizuale (incetosari) trecatoare, urmate apoi de scaderea acuitatii vizuale pana la zona centrala a campului vizual, senzatie de cercuri colorate (in culorile curcubeului) aparute in jurul surselor de lumina, alaturi de cefalee nocturna, greata, varsaturi, etc.

Ochiul glaucomatos este considerat un ochi bolnav intr-un organism bolnav.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru GLAUCOM,

Glaucomul este o afectiune oftalmologica ce consta in cresterea presiunii intraoculare, afectarea filetelor nervoase retiniene si a nervului optic, tulburari grave de vedere. Pentru tratarea acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu), normalizeaza presiunea sanguina si intraoculara, prevenind puseele in care apare atacul acut de glaucom.

- Lutein Plus (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu), este antioxidantul specific pentru imbunatatirea functiei aparatului vizual.

- Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu), faciliteaza circulatia locala si cerebrala, precum si acuitatea vizuala.

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, reduce inflamatia si degenerescenta maculara, imbunatateste vederea, sprijina sanatatea si buna functionare a inervatiei retiniene; curata vasele de sange si previne puseele de tensiune).

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite pentru copii si 1-1-1 linguri pentru adulti, inainte de masa, 2-3 luni continuu, este un bun vasodilatator si trofic de nerv optic, actionand pe filetele nervoase prin aportul de vitamine B, clorofila, beta-caroten, vitamina C, vitamina E, minerale si aminoacizi).

Observatie: Schema de tratament de mai sus este formula adjuvanta naturala de tratare a glaucomului si se administreaza in paralel cu preparatele oftalmologice specifice.

   
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.