Glomerulonefrita tratament cu produse Calivita

 

Glomerulonefrita este o afectiune renala care impiedica rinichii sa-si indeplineasca functia de filtrare si de excretie. Functia principala a rinichilor

este  filtrarea si excretia excesului de apa si a substantelor toxice din sange.Daca rinichii isi pierd capacitatea de filtrare, nivelul crescut de lichide si de toxine acumulate in organism devine periculos. Glomerulonefrita acuta poststreptococica debuteaza in general dupa 10 zile de la instalarea unei faringite streptococice sau a unei infectii cutanate (de exemplu impetigo). Desi este comuna la copii, boala poate surveni la orice varsta.

Majoritatea pacientilor se vindeca in totalitate, ceilalti insa prezinta un risc crescut de a dezvolta insuficienta renala cronica in interval de cateva luni.
Simptomele sunt:
- diminuarea cantitatii de urina eliminate;
- senzatii de usturime in timpul mictiunii;
- urina  ruginie sau inchisa la culoare.

Umflarea fetei, pleoapelor sau a mainilor datorate retentiei de lichide constituie de asemea un simptom comun, la fel ca si  greutatea in respiratie, tusea si hipertensiunea arteriala.
Glomerulonefrita acuta poststreptococica se vindeca in totalitate in interval de 3 pana la 12 luni de la instalare.

Tratamentul consta doar in limitarea simptomelor si a complicatiilor.

Glomerulonefrita cronica
Glomerulonefrita cronica prezinta in fazele de debut putine simptome, printre care rezultate anormale ale examenului de  urina si hipertensiunea arteriala.
Edemul (retentia de lichide) si hipertensiunea  persistenta apar pe masura ce boala evolueaza.
Tratamentul include si adoptarea unei diete care sa limiteze aportul de proteine, sodiu si potasiu. Steroizii si alte medicamente au fost folositi pentru tratarea afectiunii, succesul lor depinzand de cauza primara a bolii.

Glomerulonefrita rapid-progresiva - GNRP
Glomerulonefrita rapid-progresiva (GNRP) se manifesta prin diminuarea cantitatii de urina eliminate si prin deteriorarea functiei renale intr-un interval de timp de trei pana la sase luni. Cauzele GNRP nu se cunosc, dar boala se instaleaza subit si poate duce la insuficienta renala.
GNRP este ireversibila in conditiile in care functia renala este grav afectata, dar rinichii se pot vindeca in mare masura daca tratamentul este inceput din timp.

Pentru tratament, vă recomandăm următoarele produse naturiste CaliVita:

Acidophilus

AC-Zymes

Evening Primrose Oil

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.