Greata tratament cu produse Calivita

 Senzatia de voma (greata) este o senzatie neplacuta pe care o acuza unii bolnavi de ficat (colecistita, litiaza biliara, litiaza renala), de stomac (gastrita),

de pancreas (pancreatita), de apendicita acuta sau cronica. Greata mai poate fi intalnita la unele gravide sau in timpul calatoriei cu masina, vaporul sau avionul. De cele mai multe ori, greturile sunt insotite de ragaieli, senzatie de greutate in stomac, varsaturi, etc.
 

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru simtomatoloia de GREATA,

Greata este un simtom, manifestare posibila a multor afectiuni. Pentru tratarea optima a simtomului "greata" recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Digestive Enzymes  (0-1-1, inainte de masa, faciliteaza digestia si procesul de eliminare a toxinelor din organism).

- Super Soya Lecithin (1-0-1, dupa masa, favorizeaza drenajul bilei si eliminarea grasimilor).

- Acidophilus (1-1-0, in mpul mesei, echilibreaza flora intestinala si regleaza ph-ul intestinal).

Observatie: Se face o singura cura cu aceasta formula specifica pt. inlaturarea simptomului de greata, iar daca reapare se investigheaza in profunzime cauza.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Digestie, Detoxifiere.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.