Guta tratament cu produse Calivita

Guta este o patologie din grupul bolilor metabolice heterogene, care se manifesta prin reactie inflamatorie locala la depunerea tisulara a cristalelor de urati. Aceasta boala se datoreaza unor tulburari in metabolismul acidului uric, ale carui valori in sange cresc. Se depune in articulatii, mai ales la degetele mari de la maini si picioare. Aceste depuneri se fac sub forma unor cristale.

In faza acuta a bolii, articulatiile se umfla, se inrosesc si devin foarte dureroase.
Puseul acut se poate permanentiza, imbracand forma cronica, cand boala cuprinde toate articulatiile, iar sub piele apar depozite de urati de sodiu si de calciu, care se pot ulcera.
Cauzele principale favorizante ale bolii sunt obezitatea, consumul exagerat de alcool si cafea si bolile renale.

Ce este guta ?

Va treziti in mijlociul noptii si simtiti degetul mare de la picior ca si cum ar fi pe foc. Este fierbinte, umflat si atat de lucios incat chiar greutatea unei paturi pe el pare de nesuportat. Aceste probleme ar putea indica un atac acut de guta – sau artrita gutoasa – o forma de artrita care este caracterizata de atacuri severe, bruste de durere, roseata si piele lucioasa in dreptul articulatiilor.

Guta este o tulburare complexa care poate afecta pe oricine. Barbatii sunt mai susceptibili sa faca guta decat femeile dar susceptibilitatea femeilor la guta creste dupa menopauza.

Din fericire, guta este tratabila si sunt modalitati de a impiedica atacurile gutoase sa reapara.

Guta este o boala care rezulta din cristalele de acid uric care se depoziteaza in tesuturile corpului. Guta este caracterizata de o supraincarcare cu ucid uric in corp si atacuri repetate de inflamatie a articulatiilor (artrita). Guta cronica poate conduce la depozite de bucati dure de acid uric in si in jurul articulatiilor, la functionarea scazuta a rinichilor si la pietre la rinichi.

Guta are trasatura unica - de a fi una din cele mai frecvent inregistrate boli de-a lungul istoriei. Este adesea legata de o anormalitate mostenita in capacitatea corpului de a procesa acidul uric. Acidul uric este un produs de descompunere a purinelor, care sunt o parte din multele alimente pe care le mancam.

O anormalitate in procesarea acidului uric poate provoca atacuri de artrita dureroasa (atacul de guta), pietre la rinichi si blocarea tuburilor de filtrare ale rinichilor cu cristale de acid uric, conducand la colapsul rinichilor si insuficienta renala. Pe de alta parte, unii pacienti pot dezvolta doar niveluri ridicate ale acidului uric in sange ( hiperuricemie ) fara sa aiba artrita sau probleme cu rinichii. Termenul de „guta” este de regula folosit pentru a desemna atacurile de artrita dureroasa.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru GUTA,

Guta este o afectiune metabolica ce consta in cresteri ale acidului uric din sange, renal si depunerea lui in tesuturi formand noduli "tofi gutosi" la nivel articular, durerosi in anumite perioade. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Cholestone (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, echilibreaza nivelul colesterolului sanguin si al acidului uric).

- Para Protex (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, elimina cristalele de acid uric renal).

- Joint Protex (1-1-0 masa, 3 luni continuu, elimina durerile articulare si previne distrugerea articulatiei in urma depunerii acidului uric).

- Zen Thonic (1-1-1 nte de masa, 2 luni continuu, previne inflamatiile articulare si reactivarea gutei prin scaderea acidului uric din sange).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, 1-2 flacoane continuu, are efect de extragere a excesului de apa din testuri, in toate afectiunile in care se produc acumulari in organe de lichide metabolice acide, grase, toxice, inclusiv in ceea ce priveste depunerile de acid uric din guta; este de asemenea un analgezic natural in cadrul acestei afectiuni).
 

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Circulatie, Durere, Detoxifiere, Ficat / Pancreas.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.


Observatie: Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.