Hematemeza tratament cu produse Calivita

Denumire atribuita varsaturii care contine sange (gr. haima = sange; emesis = varsaturi).

Cauzele sale sunt:

- boli ale esofagului (varice esofagiene, esofagita acuta sau cronica etc.);
- boli ale stomacului si ale duodenului (ulcer, tumori benigne sau maligne, gastrite acute sau cronice etc.);
- boli ale intestinului (invaginatie, ulcere, enterite etc.);
- boli ale vaselor (ateroscleroza);
- boli de sange;
- traumatisme abdominale, etc.

Remedii (pana la internarea in spital care este obligatorie):

- repaus absolut la pat;
- in hemoragiile severe nu se va consuma nimic sau doar apa indulcita, cu lingurita, la intervale mici de timp;
- in hemoragiile usoare se va consuma numai ceai simplu sau amestecat cu lapte (indulcit).


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru HEMATEMEZA,

Hematemeza reprezinta denumirea generica a varstaturilor cu sange (dezvoltate pe eroziuni de mucoasa gastrica sau ulcer cu nisa, ori pe rupere de varice esofagiene - deobicei la cirotici). Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

In cazul pacientilor cu hematemeza dezvoltata pe afectiunile gastro-esofagiene:

- Green Care (1-1-1 in timpul mesei, prin extractul de lucerna echilibreaza ph-ul mucoasei gastro-duodenale si ajuta cicatrizarea numitor leziuni ce survin in cadrul complicatiilor acestei afectiuni).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, normalizeaza flora de absorbtie la nivelul tubului digestiv si imbunatateste asimilarea nutrientilor alimentari, medicamentelor si tuturor substantelor ce ajung in tubul digestiv al pacientilor cu aceasta problema de sanatate).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, potenteaza imunitatea generala atat fizica cat si psihica dupa anumite sangerari ce se repercuta cu anemie si stare de rau general asupra pacientului in cauza).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, prin cresterea serotoninei imbunatateste starea de buna dispozitie, extrem de importanta la oamenii care au tendinta sa faca recidiva de sangerari gastro-duodenale in conditii de stres si suprasolicitare).

In cazul pacientilor cu hematemeza dezvoltata pe ciroza hepatica:

- Green Care (1-1-1 dupa masa, prin extractul de lucerna echilibreaza ph-ul mucoasei gastro-duodenale si ajuta cicatrizarea numitor leziuni ce survin in cadrul complicatiilor acestei afectiuni).

- Liver Aid (1-0-1 inainte de masa, este un bun protector hepatic si regenerator al structurii hepatice, intervenind cu continutul de aminoacizi esentiali in ameliorarea metabolismului hepato-biliar, astfel prevenind riscul de complicatii in bolile importante dobandite de acest organ foarte sensibil la tot ce trece prin tubul digestiv).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, initiaza o detoxifiere sanatoasa a ficatului si intregului organism in ansamblu, crescand tonsusul vital al tuturor organelor si in mod indirect stimuland refacerea starii generale de anemie din hematemeza).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei, faciliteaza o digerare minutioasa a alimentelor si substantelor toxice inghitite de pacientii cu afectiuni hepatice).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare: CIRCULATION (circulatie si sistem vascular), DIGESTION (digestie), LIVER/ PANCREAS (ficat si pancreas).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in alcalinizarea si calmarea intregului tract digestiv.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.