Hemoptiziei tratament cu produse Calivita

Este pierderea de sange (care provine din plamani) prin gura, ea fiind insotita de tuse (gr. haima = sange; ptysis = scuipat).

Cauzele unei astfel de hemoragii sunt numeroase: tuberculoza si cancerul bronhopulmonar, traumatismele toracice si pulmonare; unele boli ale

laringelui si traheei (ulceratii, varice); bronsiectazia, hipertensiunea arteriala si arterioscleroza, ruptura unui anevrism aortic in bronhii, intoxicatii, infectii grave, etc.

Remedii:

- repaus absolut la pat, in pozitie semisezand, intr-o camera bine aerisita si moderat incalzita;
- repaus vocal absolut;
- punga cu gheata pe hemitoracele presupus bolnav;


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru HEMOPTIZIE,

Hemoptizia reprezinta evacuarea de sange provenind din caile respiratorii. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarele doua variante de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

Hemoptizia secundara declansarii unor complicatii din cancerul pulmonar:

 

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, actioneaza benefic in afectiunile cailor respiratorii si manifesta efecte antiseptice si cicatrizante datorita socului negru din compozitie).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa - mineralele, vitaminele, proteinele si enzimele continute de clorofila din lucerna ajuta la regenerarea celulelor, tesuturilor si organelor lezate, stimuleaza vindecarea ranilor).

- Noni (1-1-1, inainte de masa, potenteaza sistemul imunitar, creste rezistenta generala a organismului, in acest mod avand rol de antitumoral secundar - in imunitatea pasiva).

- Smokerade (1-1-1 dupa masa, se adminisreaza atat la persoanele fumatoare cat si la nefumatoare, are un continut bogat de antioxidanti care protejeaza imunitatea generala si respiratorie, facilitand oxigenarea cailor respiratorii si tuturor celulelor).

Hemoptizia secundara altor afectiuni pulmonare cu exceptia formatiunilor tumorale (nu exista cancer pulmonar):

- C 1000 (1-1-0, dupa masa, previne ruptura vaselor de sange sau capilarelor sanguine prin cresterea tonusului peretilor vasculari).

- Spirulina Max (1-2-0, inainte de masa, actioneaza ca antianemic si imunostimulator, compensand pierderile de substante nutritive din oganism precum si sensiblizarea generala instalata odata cu pierderea de sange).

- Omega 3 (1-0-1, in timpul mesei, merge pe dizolvarea placilor de aterom si protectia de anevrism, faciliteaza o buna circulatie sanguina atat in caile repiratorii cat si in restul organismului, previne emboliile sau trombii vasculari - acele cheaguri de sange care pot bloca importante cai de acces ale oxigenului catre organe si tesuturi).

- Smokerade (0-1-1, dupa masa, se adminisreaza atat la persoanele fumatoare cat si la nefumatoare, are un continut bogat de antioxidanti care protejeaza imunitatea generala si respiratorie, facilitand oxigenarea cailor respiratorii si a tuturor celulelor).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare: CIRCULATION (circulatie si sistem vascular), RESPIRATORY (sistem respirator), DETOX (detoxifiere).

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.