Hemoroizi tratament cu produse naturale CaliVita

 

Am ales sa discutam despre hemoroizi deoarece apar destul de des la femeile insarcinate, dar trebuie stiut ca aceasta

problema este intalnita la foarte multe persoane adulte.

Ce sunt hemoroizii?

Hemoroizii sunt dilatatii ale venelor de la nivelul anusului si rectului. Cresterea in dimensiune a acestor vene conduce la ingreunarea circulatiei venoase provocand dureri si disconfort.


Cauzele aparitiei hemoroizilor

- Alimentatia. Alcool si condimente
- Constipatia cronica (eforturi repetate)
- Diareea cronica (duce la iritarea locala)
- Sarcina sau nasterea
- Viata sedentara sau anumite sporturi precum ciclismul sau motociclismul
- Boli de ficat

Acestea ar fi principalele cauze. Trebuie sa stim insa ca este si o boala ereditara. Simptome

- Mancarimi si dureri care sunt variabile si pot deveni insuportabile
- Sangerarea. Aceasta este observata la sfarsitul scaunului. Si hemoroizii externi pot sangera
- Iesirea hemoroizilor prin canalul anal daca acestia sunt interni

Sfaturi

- Evitarea mancarurilor condimentate si a bauturilor alcoolice sau a cafelei
- Respectarea orelor fixe de masa
- Lichide multe. Un litru sau doi litri pe zi (supe, ceaiuri)
- Fructe multe si legume
- Evitarea constipatiei

 

Hemoroizii reprezinta acele dilatatii varicoase ale venelor de la nivelul mucoasei anusului si rectului. Se pot inflama si dau durere locala (similar cu Varice sau Tromboflebita). Pentru tratarea acestora recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, realizeaza o fluiditate optima a circulatiei venoase iar continutul bogat de antioxidanti asigura o buna sanatate vasculara).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 inainte de masa, actioneaza prin mai multe mecanisme - unul e legat de detoxifierea la nivel intestinal deoarece foarte multe persoane care au probleme hemoroidale asociaza si constipatie; al doilea mecanism este combaterea anemiei in cazul in care o persoana sufera de hemoroizi in faza recidivanta si sangeranda - anemia se datoreaza pierderii sangelui).

- Para Protex (0-1-1 dupa masa, realizeaza un sistem de aparare antimicrobiana la nivel general dar si local - in intestin, in acest mod prevenind suprapunerea in flora intestinala a diverselor microorganisme care pot declansa / inrautati starea hemoroizilor deja prezenti).

- Vein Protex (1-1-0 dupa masa, este un produs specific pentru mentinerea troficitatii peretelui venos; prin compozitia complexa devine curativ si in complicatiile date de boala hemoroidala cronica - sangerari, fisuri anale, prurit, suprainfectie. Vitamina C din compozitie este cea mai importanta vitmaina in mentinerea unei sanatati optime a tonusuului vascular - in cazul de fata al peretelui venos - astfel prevenind anumite dilatatii ale vaselor venoase (hemoroizi, varice) si rupturile peretilor vasculari (sangerarile).

Observatie: Schema de tratament se va urma timp de 2-3 luni continuu.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.