Ameliorarea si tratamentul hernia hiatala cu produse Calivita

Hernia hiatala poate fi congenitala sau dobandita cu ocazia unui efort mare, a unui traumatism, in timpul sarcinii sau cu ocazia unui tusit puternic.

Hernia hiatala (diafragmatica) se produce prin patrunderea unui organ abdominal, mai ales a stomacului, in cavitatea toracica, prin orificiul esofagului

situat in muschiul diafragm. Aceasta suferinta, cunoscuta si sub numele de hernie hiatala, se manifesta prin: arsuri in capul pieptului sau inapoia osului stern, greata, varsaturi etc.

Masuri igienice:

- combaterea constipatiei;
- inlocuirea centurilor cu bretele;
- interzisa purtarea de corseturi sau brauri;
- in pat se va sta cu capul mai ridicat;
- dupa luarea mesei, culcatul pe pat este interzis timp de 2 ore, odihna facandu-se, daca este necesar, stand pe un scaun.

De retinut! Hernia diafragmatica se opereaza numai atunci cand apar complicatii, ca de exemplu hemoragii, risc de strangulare, reflux gastric cu esofagita etc.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru simtomele HERNIEI HIATALE,

Pentru ameliorarea simtomelor herniei de hiatale, recomand urmatorul remediu cu produse naturiste CaliVita:

- Green Care, 3 pe zi, 1-1-1, in timpul meselor principale (actioneaza impotriva refluxului esofagian acid care lasat sa se produca poate duce in timp la largirea zonei de patrundere a stomacului in esofag si astfel la agravarea herniei hiatale).

- Digest Ease, 2 pe zi, 0-1-1, dupa mesele de pranz si de seara (consumand enzime digestive este facilitat procesul de digestie hepato-biliara, astfel incat este preintampinata declansarea refluxului gastro-esofagian acid).

- Rhodiolin, 3 pe zi, 1-1-1, dupa mesele principale, combate stresul si amelioreaza starile de tensiune nervoasa pe fondul carora se dezvolta dezechilibrele alimentare cu consecinte nefaste asupra sistemului digestiv cu hernie hiatala deja instalata.

- Ocean 21, 3 linguri pe zi, 1-1-1, inainte de mesele principale, actioneaza pe detoxifiere hepatica, mai ales in cazul persoanelor care consuma intens alcool sau fumeaza mult si care sunt predispuse la evolutia herniei hiatale. De asemenea ajuta pe digestie in general si ridica mult tonusul organismului.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele energetice corespunzatoare: Digestie, Ficat/Pancreas, Sistem Nervos, Meridiane energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), benefica in curatarea si alcalinizarea stomacului (proces deosebit de recomandat in hernia hiatala), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.