Hernie de disc ameliorare si tratament cu produse Calivita

       Hernie de disc - termenul de "herpes" este cunoscut in popor, fiind atribuit mai ales leziunilor buzelor. In general, pacientii considera ca herpesul este

o boala usoara, fara complicatii, pe care o "trateaza" singuri la domiciliu cu diverse "leacuri babesti" ineficiente, cum ar fi pasta de dinti, otetul, scrumul de tigara, frunzele de varza, lingura de lemn incinsa, ness etc.
Putini stiu insa ca herpesul este o infectie virala, foarte contagioasa, recidivanta, care poate avea complicatii serioase la nou-nascut si la bolnavii cu imunodepresie (imunitate scazuta).
Virusurile herpes simplex 1 si 2 (HSV 1 si HSV 2) au un caracter comun numit "latenta". Aceasta inseamna ca dupa primul contact al virusului cu organismul, numit "primoinfectie", virusul nu este complet eliminat din organism. El va persista toata viata, in stare latenta ("adormit"), in interiorul unor celule nervoase. In timpul latentei virusul nu produce nici un simptom insa, in prezenta unor factori favorizanti, el se reactiveaza ("se trezeste") si va produce recurentele (recidivele) herpetice.

 Hernia de disc (diafragmatica) se produce prin patrunderea unui organ abdominal, mai ales a stomacului, in cavitatea toracica, prin orificiul esofagului situat in muschiul diafragm. Aceasta suferinta, cunoscuta si sub numele de hernie hiatala, se manifesta prin: arsuri in capul pieptului sau inapoia osului stern, greata, varsaturi etc.
Hernia hiatala poate fi congenitala sau dobandita cu ocazia unui efort mare, a unui traumatism, in timpul sarcinii sau cu ocazia unui tusit puternic.
Masuri igienice:
- combaterea constipatiei;
- inlocuirea centurilor cu bretele;
- interzisa purtarea de corseturi sau brauri;
- in pat se va sta cu capul mai ridicat;
- dupa luarea mesei, culcatul pe pat este interzis timp de 2 ore, odihna facandu-se, daca este necesar, stand pe un scaun.

De retinut! Hernia diafragmatica se opereaza numai atunci cand apar complicatii, ca de exemplu hemoragii, risc de strangulare, reflux gastric cu

esofagita etc.
Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru tratarea herniei...

 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HERNIA DE DISC,

Pentru remedierea herniei de disc ne-evoluata pana la distructii reparabile doar pe cale chirurgicala, recomand urmatorul remediu cu produse naturiste CaliVita:

- Joint Protex, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (avand drept scop regenerarea discurilor intervertebrale prin continutul de condroitin si glucozamin-sulfat)

- White Willow, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (aspirina naturala, menita sa combata durerea si inflamatia)

- Shark Aid, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, inainte de masa (are dublu efect: anti-inflamator si regenerator de cartilaj).

- Mega B Complex, 1 pe zi, in schema de administrare 0-1-0, dupa masa (actioneaza pe nerv, ca trofic de radacina nervoasa).

- Strong Bones, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, intre mese (actioneaza pe mineralizare vertebrala si refacerea zonei osoase care a provocat - prin slabire si deviere - micro-traumatismul de nerv). ATENTIE: in perioada rece recomand versiunea Strong Bones Plus a produsului; pentru pacientii cardiaci care consuma medicamente beta-blocante, in loc de Strong Bones se va administra Vital pe grupa de sange, 2 pe zi, in schema de administrare 1-1-0.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele energetice corespunzatoare: Sistem imunitatar, Terminatii nervoase, Oase si Coloana Vertebrala, Durere, Meridiane energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osos-cartilaginoasa produsa prin mecanismul automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la articulatii si oase), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Prima pagina] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Remedii] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.