Herpes tratament cu produse Calivita

Virusul herpes simplex (HSV) este un virus care se manifestă sub două forme, ambele īnsoţite de umflături apoase, dureroase pe piele sau membrane mucoase

(precum gură sau buze) sau pe organele genitale. Această boală este contagioasă, mai ales īn timpul unei erupţii, fiind incurabilă cu tehnolgia actuală. Infecţia buzelor este cunoscută popular ca "herpes".

Dintre cele opt tipuri cunoscute de HSV, cele mai comune sunt tipul 1 (HSV-1) şi tipul 2 (HSV-2). HSV-1 este cel mai comun şi este asociat mai derabă cu infecţiile orofaciale, de obicei buzele. Acest tip de infecţie se răspāndeşte mai uşor datorită localizării sale foarte expuse. Este īn general considerat (deşi nu ar trebui) ca o infecţie mai puţin serioasă.

HSV-2 este asoicat cu infecţiile organelor genitale, cu toate că ambele tipuri pot să afecteze cele două zone. Infecţia cu HSV-2 este de o importanţă deosebită din cauza naturii asimtomatice a infecţiei şi posibilitatea de transmitere chiar si prin intermediul unor indivizi care nu prezintă nici un fel de simptome.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HERPES,

Herpesul este o afectiune cutanata caracterizata prin eruptie de vezicule mici, transparente si grupate pe un fond rosietic, ce este produsa de virusul Herpes Simplex. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex (1-0-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, in timpul mesei, poseda efect antiviral intervenind activ in lupta organismului cu virusul herpetic).

- Virago (1-1-1 dupa masa, potenteaza sistemul imunitar contra micro-organismelor virale, bacteriene, fungice).

- White Willow (1-0-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, administrat dupa masa, are efect antiinflamator reducand astfel inflamatia locala).

- Acidophilus (0-1-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, in timpul mesei, regleaza ph-ul intestinal si la nivelul tegumentului eliminand senzatiile de arsura si prurit local).

- L-Lysine Plus (1-1-1, dupa masa, previne si combate infectia cu virus herpetic).

Observatie: Se fac fac 3-4 cure pe an pentru intarirea sistemului imunitar si preventia recidivelor.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.