Histeroporoza

Histeroporoza se beau pe parcursul zilei 4 cesti cu ceai de cretisoara, inghititura cu inghititura. Se pune 1 lingurita (cu virf) de plante la 1/4 litru de apa!

se opareste si se lasa sa stea putin. Se umple o sticla pina la git cu traista-ciobanului taiata marunt de la tulpina pina la flori, se toarna deasupra rachiu de 38-40%, apoi se pune sa stea 10 zile in soare sau in apropierea masinii de gatit.
Cu aceasta esenta se unge de crteva ori pe zi partea stinga a burtii, de la vagin in sus. In acelasi timp, se fac 3 bai de sezut cu coada-soricelului pe saptamina: Se Iasa peste noapte 100 grame de coada-soricelului in apa rece; se incalzeste a doua zi si se face o baie de sezut lunga de 20 minute. Apa de baie se mai toarna de 2 ori inapoi peste plante, astfel incit din apa pentru o baie se pot face trei.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.