Hiv tratament adjuvant naturist cu utilizarea produselor Calivita

Cum se transmite HIV?

1. sange infectat
2. de la mama la copil, in timpul sarcinii, al nasterii sau al alaptarii
 

Cum nu se transmite HIV?

1. tuse sau stranut, deci prin aer
2. atingere, sarut, imbratisare
3. folosirea grupurilor sanitare in conditii igienice
4. intepaturi de tantar sau alte insecte
5. bai, bazine, adica prin apa
6. relatii sociale

 

Ce înseamna infectia cu HIV si SIDA?

1932: considerat anul aparitiei infectiei cu HIV, originara din Africa.
 
SIDA - Sindromul de Imunodeficienta Dobândita - a fost raportata pentru prima data în SUA în 1981 în Los Angeles si New York, la un grup de barbati la care s-a produs o epidemie de Pneumonie cu Pneumocystis Carinii si sarcom Kaposi în conditiile unei aparente stari de sanatate. În anul 1983, Dr. Luc Montagnier a izolat în ganglionii limfatici virusul imunodeficientei umane (HIV1). În 1986, în Africa de Vest a fost descoperit HIV2. Pentru ambele tipuri sunt valabile aceleasi cai de transmitere si aceleasi cai de protejare.

Virusul Imunodeficientei Umane (HIV) este un agent patogen, care initial, ataca celulele din sistemul imunitar, multiplicându-se în interiorul acestora si distrugându-le, scazând astfel apararea naturala a organismului împotriva infectiilor si a bolilor.

La început infectia cu HIV nu prezinta nici un fel de simptome. Cu timpul însa, organismul pierde capacitatea de rezistenta chiar în fata unei boli infectioase comune. Infectiile oportuniste, survenite pe fond de imunitate scazuta, constituie caracteristicile de baza ale sindromului de imunodeficienta dobândita - SIDA (prescurtare dupa expresia franceza syndrome d'Immunodéficitaire acquis).

SIDA nu reprezinta doar o singura boala, ci un complex, o colectie de boli diferite care afecteaza în mod specific persoanele infectate cu HIV, dar pe care un organism sanatos ar reusi sa le învinga fara prea mare efort.

In absenta unui tratament, evolutia de la infectare pâna la aparitia bolii SIDA este, în general, între 8-13 ani. Durata supravietuirii dupa instalarea bolii variaza, în absenta tratamentului, de la 9 luni la 2 ani. Aceasta perioada poate fi prelungita în conditiile unui tratament adecvat si sustinut cu medicatia specifica

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SIDA,

Pentru tratarea optima a infectiei cu HIV si a bolii SIDA recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Immunaid (1-2-1 inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar).

- Ocean 21 (1-2-1 inainte de masa, asigura un aport optim si complex de minerale si vitamine crescand astfel rezistenta si vitalitatea organismului; totodata regleaza

reactiile la nivel celular, prevenind dereglarile din codurile ADN celulare).

- Para Protex (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, are rol antibacterian si antifungic prevenind instalarea infectiilor oportuniste in cadrul bolii).

- Rhodiolin (1-0-1 la copii si 1-1-1 la adulti, dupa masa, 3 luni continuu, asigura echilibrul sistemului nervos in fazele incipiente sau mai avansate ale bolii).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele energetice corespunzatoare: Sistem imunitatar, Sistem nervos, Sistem hormonal, Bioritm, Meridiane energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

 

 
[Prima pagina] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Remedii] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.