Indigestie tratament cu produse Calivita

Indigestia inseamna digestie proasta. Cele mai frecvente cauze ale indigestiei sunt abuzul alimentar, Sucurile gastrice impreuna cu enzimele digestive

aferente nu mai reusesc sa digere alimentele, drept urmare, la scurt timp dupa masa isi fac aparitia simptomele neplacute ale indigestiei: balonari, arsuri gastrice, greturi, varsaturi, dureri de cap sau ameteli. Mai mult de jumatate dintre adulti sufera cel putin o data pe luna de indigestie.

Este o suferinta cu o durata de numai 1 - 2 zile, rareori mai mult, ce survine dupa mese copioase, mai ales cu alimente greu de digerat (oua, carne grasa, maioneza). Ea se intalneste mai ales la bolnavii de ficat, pancreas, stomac, etc. Bolnavii de indigestie se plang de gura amara, greturi, dureri abdominale, diaree sau constipatie, uneori febra si varsaturi.

Masuri igienice:

- evitarea alimentelor care se digera greu;
- interzicerea consumului de alimente suspecte de alterare.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru INDIGESTIE,

- Triple Potency Lecithin (0-1-0 in timpul mesei, faciliteaza drenajul cailor hepato-biliare prin reducerea riscului de formare a calculilor biliari din colesterol la persoanele care consuma grasimi in alimentatie sau care au probleme cu greutatea corporala - deci dezechilibre mai complexe deja instalate in corp).

- Nopalin (1-1-1 - inainte de masa, este benefic pentru digestia pancreasului si curatarea toxinelor de la nivel intestinal, in acelasi timp fiind un bun adjuvant in situatiile de constipatie cronica si la persoanele care sufera de diabet sau obezitate concomitent cu problemele de digestie).

- Meal Time (preponederent pentru persoanele care consuma multa carne) sau Digest Ease sau Digestive Enzymes - 0-1-1 dupa masa - completeaza necesarul optim de enzime digestive si pancreatice, astfel incat nutrientii alimentari sa traverseze un proces metabolic complet, in acest fel eliminandu-se simptomele secundare indigestiei si descompunerea incompleta a bolului digestiv.

- Acidophilus with Psylium  - 0-1-1 inainte de masa, intervine in reglarea florei bacteriene intestinale (intestin subtire si intestin gros - flora de fermentatie, respectiv de putrefractie) si in acest mod favorizeaza absorbtia substantelor nutritive la nivelul vilozitatilor intestinale pana in sange;  face totodata distructie de toxine.


Observatie:
Se efectueaza o cura completa (1-2 luni) dar se pot lua si la nevoie, iar persoanele cu suferinte de indigestie de mult timp vor face 2-3 cure pe an (1 in sezonul de iarna, 1 la inceputul verii).

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.